Lasir 642 Napisano 12 Października 2021 Mój nieautomatyczny Critical od RQS.Roslinka ma 17 dni.W boxie mam 2 rówieśniczki.Zdjęcie zrobiłem największej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 17 Listopada 2021 A dzisiaj mamy się tak : 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Listopada 2021 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 30 Stycznia 2022 @Bimbrownik 16 szczytów? 🤔😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 13 Lutego 2022 Pisana im była śmierć i pomnożenie mikoryzy, ale śmierć to dla nich początek nowego życia. Centymetr ziemi tylko je rozzłościł co spowodowało przepoczwarzenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 15 Marca 2022 Miałem je giąć, miałem je ciąć ale teraz sie zastanawiam żeby światło przełączać powoli bo zdrowiutkie są tylko jedna nadłamana :) co myślicie?piszę o tych dwóch po bokach. Tą puściłem wolno i też nie wiem co dalej z nią działać ;)) dobrze, że mam drugi box pusty w razie czego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Marca 2022 @Lasir ciachnij między 5-6 łeb. Trochę ją spowolni po przełączeniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 15 Marca 2022 Tej ostatniej nie chciałem ciąć właśnie.To Blue Cheese (gratis), podobno niska jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Marca 2022 Najwyżej sado maso będzie łamanie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 15 Marca 2022 Nie strasz 🙂 Nie wiem właśnie ile można trzymać roślinę na wegu.Rosnąć bez końca przecież nie będzie, więc kiedy poznam, że już skończyła i że można przełączyć.Brak doświadczenia wychodzi... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 30 Kwietnia 2022 Sweet skunk od sweet seeds. Automat. Cięty łeb plus lst. Bez nawożenia, moja własna mieszanka w growbagu 8l, w sumie prawie identyczna jak w fr. Możliwe że przerośnie namiot. Po tym co tu widzę, bardzo zaciekawiły mnie afy🤔 namiot 35x35x90, ledam 30w 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 16 Maja 2022 Tak to tutaj zostawię ;). 42 dzień od wrzucenia pestki od wczoraj przełączone na 12/12 3x Gorilla Zkittlez | Barneys Farm 3x Mimosa Evo | Barneys Farm 1x Wedding Gelato | RQS 1x So Mango | gratis Z treningów tylko topping, nawozy BioTabs + Mikoryza. Namiot 100/100/200, Lumatek Attis 300W 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 20 Maja 2022 Dziewczyny już na mocnej indukcji zaraz będą kwitnąć, a że moim zdaniem wyglądają dosyć atrakcyjnie to stwierdziłem, ze się z Wami podzielę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 3 Lipca 2022 Moja wielka nadzieja.Power Plant. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JimJonyJames 1 Napisano 26 Lipca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Siemano tutaj 8 fastow I 2 sezony pozdro (critical russian, Bruce baner, fast haze, big poison.) Edytowane 18 Czerwca 2023 przez Growmix 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 1 Sierpnia 2023 @Growmix jaka lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 2 Sierpnia 2023 8 godzin temu, growwerrrrrrr napisał: @Growmix jaka lampa? Grow The jungle Jackson 250 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
growwerrrrrrr 2 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Growmix masz jakieś fotki jak teraz to wygląda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 2 Sierpnia 2023 39 minut temu, growwerrrrrrr napisał: @Growmix masz jakieś fotki jak teraz to wygląda? Nie mam te roślinki były 2 tygodnie pod lampa i poszły na out chcialem trochu podgonic pod lampa bo o miesiąc zamulilem z kielkowaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach