EneDue 446 Napisano 21 Kwietnia 2021 Nasiona: CBD outdoor doctor Lemon potion auto Joannes cbd I parę innych chwastów nie pisze ilości bo każdej odmiany mam po 2 lub 3 nasiona. Parę dokupię i planowo zrobię outdoor na około 15 krzaków. Ziemię zastosuje sklepową, nawozy będą od canna plus nawozy w granulacie ze sklepu, środki ochronne na zwierzynę i na ślimaki, doraźnie na robaki i owady. Spot wstępnie znalazłem w miejscu gdzie nie będzie mnie wkurwiala susza. Na roślina będę robił toping by je obniżyć, automa nie będzie trenowany bo i po co? I tak znalazł się w mojej uprawie przypadkiem. Nasiona które mam to cbd że znikoma ilością THC bo takie fazy mnie interesują (leciutki haj i pełen luz) jednakże mam zamiar dokupić parę nasion z poziomem THC zadowalającym moich kolegów jaraczy by sobie mieszać odmiany zależnie od okazji. Ruszam koło 5 mają wtedy też wjedzie pierwszy up. Na dwór polecą po zimnej Zośce czyli koło 20 maja Pozdro i oby wam topy tłustymi były 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Kwietnia 2021 Powodzenia. Szkoda, że tyle osób ze starej gwardii poodchodziło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Kwietnia 2021 dobre plony się szykują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Kwietnia 2021 Powodzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Kwietnia 2021 @Aron bo każdy ma sprawy codzienne. Też miałem ciężki okres i mnie nie było bo nie miałem czasu teraz też nie wiem jak będę stał z czasem ale postaram się nie zmarnować nasion. Dzięki za miłe słowa panowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Kwietnia 2021 Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Kwietnia 2021 Powodzonka @EneDue Ja w tym sezonie chyba też coś zapuszczę ciekawego ale jeszcze nie zakładam jeszcze tematu. Gwardia nie śpi, gwardia działa 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Maja 2021 @mirecki najbardziej obawiam się braku czasu bo mam teraz na głowie pracę w dwóch restauracjach jako chef i jeszcze chcemy z żoną wykupić i odremontować mieszkanie. Mam nadzieję że uda mi się wszystko pogodzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja 2021 @EneDue no to powodzenia. Będę zaglądał. Z tym czasem to teraz każdy w dupie. Ja sam będę musiał zostawić dziewczyny raz na tydzień bez opieki a raz na 3 tygodnie. Nawodnienie jakoś poradzę ale gorzej będzie przez te 3 tygodnie z nawozami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 2 Maja 2021 @EneDue powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2021 czemu lecznicze roślinki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2021 @Seba@Seba na tak długi czas to ja stosowałem nawóz w granulacie (na flo był to chyba nawóz do storczyków) i było gites bo uwalniał się stopniowo, tak że jak byłem na spocie po 2 tyg np to jeszcze było widać granulki. @EneDueno ja z czasem to masakra ale myślę że raz na 2-3 tygodnie uda się godzinkę wykminic bo w październiku wziąść 2 dni wolnego 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Maja 2021 @Pan lecznicze z małą dawką THC bo rzadko palę (nie to co jak się miało 20 lat) i ostatnie krzaki były za mocne, ale mam też parę pestek od kolegi ponoć dobre to też wrzucę do gleby. @mirecki ja też będę stawiał na granulat. Muszę tylko coś przeciwko zwierzynie kupić i coś na ślimaki bo w zeszłym roku całość mi poszła @Seba pomysł też o granulkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja 2021 @mirecki @EneDue a ten Nawóz jakiejś konkretnej firmy i jakiś konkretny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Ja miałem antybissan i ślimakol i działały perfekcyjnie @EneDue Edytowane 3 Maja 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja 2021 @fxxx1337 ja na outa nie wystawiam to na ślimaki nic mi nie trzeba. Chodzi o to żeby 3 tygodnie bez opieki wytrzymały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 @Seba wiem, pomyliły mi się oznaczenia ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja 2021 Ok dzięki już nie zaśmiecam tematu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Maja 2021 @EneDue ślimakol na ślimaki tylko posypać tak mniej więcej w około krzaka mniej więcej o promieniu ok 80 cm i grubo go, nie żałować. Miałem też anibissan ale ciężko mi stwierdzić czy to coś pomogło ale w każdym bądź razie krzaki były całe a sarna obok była. To był chyba nawóz do storczyków. NPK to chyba 9,18,25 z tego co pamiętam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2021 Dzisiaj wrzucę pestki do wody a pojutrze powinny iść do ziemi. Za jakieś 2,5 tygodnia polecą na out 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach