Majki 223 Napisano 3 Października 2021 (edytowane) Witam, pora na kolejny Update Wczoraj Afghan kush poleciał pod kosę z przyczyn takich jak cbd, plecha osiadała na kwiatostanach i już nie chciałem ryzykować utratą większej ilości topów tylko po to żeby reszta szczytów trochę napuchła, trudno. po dokładnym przepatrzeniu wszystkich topów były oczywiście straty i dużo musiałem wyrzucić ale w porównaniu do tych topów co się susza to można powiedzieć ze to nic. Tutaj więcej miałem roboty niż z Cbd, topy bardziej zbite i napuchnięte i gołym okiem widać ze wynik będzie lepszy niż CBD Tutaj ostatnia pani w szklarni Ayahuasca Purple I tutaj znowu historia się pewnie powtórzy, osobiście chce ja jeszcze trochę potrzymać ale pewnie plecha da o sobie znać i pokrzyżuje moje plany, myśle tydzień lub dwa i kosa. A tutaj outdoor ten to raczej wątpię ze dojdzie, ostatnio coraz częściej opady deszczu dają o sobie znać, krzak opadł, topów konkretnych jeszcze nie widać, coś tam się dzieje ale chyba braknie mu czasu bo jakby nie było już jest październik. Ale coś tam postaram się z niego zrobić jakaś nalewkę czy coś. Zobaczymy, pozdrawiam wszystkich którzy tutaj zaglądają i życzę miłej niedzieli, pewnie za tydzień zawitam podzielić się wynikiem z Afghan kusha. 5 Edytowane 3 Października 2021 przez Majki 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 10 Października 2021 Witam, kolejny up Afghan Kush juz w sloikach, wyszło tego 80g suchego, myśle ze gdyby nie ta plecha to spokojnie ponad 100g by siadło Ayahuasca Purple Tutaj widać ładny kolorek osiada na roślinie, ale myśle ze w następnym tygodniu leci kosa gdyż oznaki plechy są juz widoczne tez na tej roślinie. Out ten krzaczek fajnie rozrośnięty i tego myśle ze potrzymam dłużej gdyż żadnych oznak pleśni nie widać 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października 2021 W dniu 26/09/2021 o 22:16, Majki napisał: @KlausKörner Powiem ci spoko sprawa, u mnie co roku coś leci, tylko większe prawdopodobieństwo ze plecha zajdzie jak pogoda nie dopisze i czas żniw sie opóźni. W tym roku tragedia, myśle w następnym sezonie automaty polecą Dokładnie, pod szklarnia jest większe ryzyko pleśni niż out, no chyba że masz porządną wentylacje typu jakieś duże wentylatory wyciągające wilgoć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 6 Listopada 2021 Witam panowie i panie, po krótkiej przerwie nadszedł czas na podsumowanie tego sezonu. Ten sezon nie należał do tył łatwiejszych, w szklarni robiło się gęsto i cały czas musiałem naginać, podginać, przycinać, to mi trochę pies połamał krzaków gdy latał jak opętany, w dodatku walka z plechą która mi dużo zabrała w tym roku lecz mimo wszystko wynik końcowy jak dla mojej skromnej osoby jest zadowalający. Wynik końcowy. Afghan kush: 80g suchego CBD: 40g suchego Ayahuasca Purple: 90g suchego Out…. Critical Crack OG: 30g suchego tutaj niestety na całym krzaku osiadła plecha i tylko tyle udało mi się odratować Całość: 240g Dla jednych to dużo dla innych mało, ja jestem zadowolony i tez jak każdy poprzedni grow czegoś mnie tam jeszcze nauczył. W tym roku jeszcze planuje indoor na strychu w namiocie to pewnie tez zrobię fotorelacje wiec do zobaczenia niebawem. Fotorelacje można przenieść do zakończonych, pozdrawiam wszystkich i sory za brak fotek ale już nawet nie robiłem w tym okresie. 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Listopada 2021 @Majki jak dla Ciebie jednego to doskonały wynik tak uważam. Wszystkiego po trochu. Gratuluję i do zobaczenia w przyszłym sezonie na forum 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach