KAROL569 0 Napisano 16 Kwietnia 2021 Ile waszym zdaniem jeszcze,? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 16 Kwietnia 2021 @KAROL569 one kwitnąć zaczęły dopiero. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 16 Kwietnia 2021 @KAROL569 sprawdaj trichomy bo to zalezy jaki chcesz miec haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 16 Kwietnia 2021 Ile masz roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAROL569 0 Napisano 16 Kwietnia 2021 Jedna 5 tyg temu też pisaliście że dopiero zaczęła kwitnąć 2 tyg to samo i teraz też:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiesPolicjanta 6 Napisano 16 Kwietnia 2021 kurwa jaki busz wez tam wytnij troszeczke bo az mi sie nozyczki otwieraja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAROL569 0 Napisano 16 Kwietnia 2021 Nie wiem jak ja początkujący jak ostatnio próbowałem obcinać to uschła cała łodyga chyba za bardzo poszedł fryzjer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Kwietnia 2021 Mi to niestety na hermę wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 17 Kwietnia 2021 @Zielone krainy tak to herma, widać dobrze na pierwszym i trzecim zdjęciu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach