fxxx1337 880 Napisano 30 Czerwca 2021 like a snow 😆 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Lipca 2021 Kurde chłopaki mam problem od jakiegoś czasu. Mianowicie, chodzi o filtr węglowy i zapach, coś nie działa tak jak powinno, bo zapach wydobywa się z wnętrza boxa do pokoju. Są 2 opcje, albo filtr nie wyrabia albo coś jest zjebane z montażem. Wszystkie wloty pasywne pozamykane mam i szczelnie domknięte (przynajmniej tak mi się wydaje). Zobaczcie jak to wygląda na zdjęciach. Ta niebieska rura jest od nawilżacza (zaraz idę i tak to wyciągać, bo nie jest mi kompletnie już to potrzebne i mam nadzieję, że tu leży problem). Wyciąg znajduje się od razu przy filtrze w środku boxa ktoś ma jakieś pomysły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 1 Lipca 2021 Jak do tej pory wszystko było w porządku, to najprawdopodobniej filtr nie wyrabia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Lipca 2021 @Aron tzn problem zaczął się wtedy jak zaczął się wydzielać zapach z mj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Lipca 2021 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lipca 2021 Problem z zapachem rozwiązany. Przyczyną był went wciągający, który robił balon w boxie i powietrze jakoś spierdalało, usunąłem go z boxa, wyciągnąłem rure z nawilżacza, otworzyłem wlot pasywny i wszystko dziala jak należy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 3 Lipca 2021 14 minut temu, fxxx1337 napisał: Problem z zapachem rozwiązany. Przyczyną był went wciągający, który robił balon w boxie i powietrze jakoś spierdalało, usunąłem go z boxa, wyciągnąłem rure z nawilżacza, otworzyłem wlot pasywny i wszystko dziala jak należy Kurde twoj robil balon, a moj zaś zasysa calego w chuj xd znaczy to ze jest bardzo szczelny, ale nie wiem czy to dobrze bo ostatecznie zabiera mi to trochę miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Lipca 2021 20 godzin temu, fxxx1337 napisał: Co to za mgła? 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lipca 2021 @KlausKörner hehe 😄 niestety nie to co myślisz ;D @Git za mocny wyciąg ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 3 Lipca 2021 1 godzinę temu, fxxx1337 napisał: @KlausKörner hehe 😄 niestety nie to co myślisz ;D @Git za mocny wyciąg ? Mam jakis regulator ale kurwa wtedy jakies dziwne odglosy wydaje to wole to olac, pomyśle nad następna uprawą,jakos zaradzimy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Lipca 2021 @fxxx1337 pewnie od nawilzacza ale tło bardzo klimatyczne do całości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lipca 2021 Wchodzimy w 6 tydzień flo. Ciekawe ile końcowo wyjdzie, będę zadowolony ze 120+ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Lipca 2021 Donice masz 11L czy jakie? Ile celujesz, plonu na sucho? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lipca 2021 @KlausKörner 11l No mam nadzieje na 60 z krzaka, ale zobaczymy jak będzie końcowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lipca 2021 Winter is coming! 🥶 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 7 Lipca 2021 @fxxx1337 dobrze to wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 Coś czuję, że panny nie wyrobią się w 8 tygodni, najwyżej przedłużę o jakiś czas, bo trichomy dalej w większości przeźroczyste, one dalej puchną, bo dużo białych włosków 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 8 Lipca 2021 (edytowane) @fxxx1337 będziesz miał dobre palenie z tego, zdrowiuśki ten krzaczek, bardzo naturalnie to wygląda. Edytowane 8 Lipca 2021 przez point.99 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 @point.99 dzięki mordo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Lipca 2021 Chyba masz ten sam problem co ja. Moje mają 10 tygodni i mleczno-przezroczyste tricho. Bursztynu ani jednego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach