fxxx1337 880 Napisano 2 Maja 2021 @Andi Masz jakąś inną propozycję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Maja 2021 @fxxx1337 trzeba było wcześniej pomyśleć nad miejscem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 Dzień 15 - LST 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 3 Maja 2021 @fxxx1337 też kiedyś o czymś takim myślałem ale zrezygnowałem z tego pomysłu ponieważ para będzie się bardzo skraplać w miejscu z którego będzie wylatywać przez co będzie tylko więcej problemów. @fxxx1337 możesz spróbować zamienić na inny. ja w swoim 60x60 też miałem problemy z nawilżaczem postanowiłem zamienić na RAM 5L i jest dużo lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 @point.99 kurde, no to jak nie pyknie to z tą rurką to chyba zostanę przy tym co jest teraz, chyba że jakoś wymyślę to inaczej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) @fxxx1337 jak coś wymyślisz to wrzuć fotki. chętnie zobaczę Edytowane 3 Maja 2021 przez point.99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 @point.99 czwartek/piatek będę kminił z tym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Maja 2021 Czekam również @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 3 Maja 2021 Jak namiot jest w oddzielnym osobnym pomieszczeniu to moze postaw go stosunkowo blisko wlotu gdzie ci zasysa powietrze , powietrze jest zasysane z zewnatrz namiotu i to ze nie widac pary nie oznacza ze tej wilgoci nie ma, warto sprobowac. Z drugie strony to automaty wiec dlugo na ten nawilzacz nie bedziesz musial patrzec. Cos musi byz z tymi blueberry bo mi wgl nie wykielkowala. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 @plant_4_U ja też miałem duże problemy przy kiełkowaniu, jakieś lipne chyba, zobaczymy czy odbije czy nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 3 Maja 2021 @fxxx1337 Z chcecia zobacze jak u Cb leci to LSD bo u mnie juz czeka w kolejce . Tak mysle ile automatow dac do 80x80x160 namiotu, no i ktore?? Hmm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Maja 2021 Dzień 17 i 15 Jak oceniacie rozwój? idą dobrze? Letko popalone końcówki od tej ziemi na LSD, ale tragedii nie ma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2021 @fxxx1337 Mogłyby być trochę większe, ale jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Maja 2021 @Zielone krainy Teraz powinny ruszyć z kopyta, bo odrosty już odsłonięte i widać, że szybko się rozwijają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2021 @fxxx1337 No na pewno zaraz się rozpędzą. Lej im ukorzeniacz , ja jeszcze oprócz ukorzeniacza enzymy do ziemi dodawałem od Canny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Maja 2021 leje, ale narazie mokro jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2021 @fxxx1337 Ze zdjęć wygląda, że jest sucho, ale ty wiesz lepiej, może niżej mają jeszcze dość wilgotno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Maja 2021 @Zielone krainy niżej jest wilgotno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 5 Maja 2021 (edytowane) @fxxx1337 @dantes205 @Zielone krainy @plant_4_U wpadłem na pomysł żeby troch zaoszczędzić miejsca tylko nie testowałem tego. Może dało by radę to na długość zrobic czyli rurka pcv od gory zrobic otwory nalać wody do niej i włożyć grzałkę do akwarium ? Bo tu nie chodzi o mgiełkę tylko o wilgotność teraz to za pozno ale jutro może coś pokombinuje . Grzałkę ustawić wtedy na taka tepm jaka wilgotność potrzebna może będzie efekt później nizeli mgiełka ale wkoncu woda będzie parować ? czerwone to otwory zielona grzalka zakonczona korkami z dwóch str Edytowane 5 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2021 @Annigmato Coś tam daje, ale nie tyle, co dobry nawilżacz. Wiem, bo sam kiedyś próbowałem podobnego zabiegu, ale z kablem grzewczym do terrarium , a nie grzałką, miałem też termostat do kontroli temperatury, jaki odłączał kabel grzewczy we właściwym momencie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach