fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 No to zaczynamy, pierwszy raz w normalnym boxie z dwoma automatami. Box: 50x50x120 Lampa: Mars Hydro ts600 Ziemia: Plagron Growmix Nasionka: LSD od Barney's Farm i Blueberry od Bulka Do tego jeszcze mata CO2. Przed chwilą wrzuciłem nasionka do wody, za 24h wyciągam i wrzucam na ręczniki papierowe, następnie do ziemi 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Kwietnia 2021 No widzę, że poważny sprzęt. Powodzonka! P.S. Jesteś pewny, że chcesz Auto LSD of BF? Mam dokładnie tą samą roślinkę, tyle że sezon i to jak się krzewi i jakie daje możliwości do trenowania to głowa mała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Aron Dzieki! Paliłem raz tę odmianę od ziomka i powiem ci, że nigdy mocniejszej odmiany nie paliłem jak ta, dlatego chce sobie sam zrobić w domku ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Kwietnia 2021 @fxxx1337 Prawda, że daje psychodelę? 😄 Bo przyznam, że lekko się obawiam. Wystarczy jeden buch więcej low ryderka 2 żeby mieć dobrą pizdę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Aron nie wiem jak to wytłumaczyć, ale jak palisz te odmianę to tak jakbyś miał zaraz odlecieć w chmury xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Mam u siebie nasionko lsd sezonowe od BF i się zastanawiam czy by nie spróbować do drugiego boxa wrzucić Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Kwietnia 2021 @konopny_janusz Dawaj jedziesz! Bardzo fajna odmianka. Bardzo szybko pokazuje sativowe geny. Jednak nie zaśmiecajmy już fotoferlki fxx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Aron a to nie indica? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Kwietnia 2021 @konopny_janusz Producent podaje, że odmiana Super LSD XL od BF to dominująca sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Aron aa no to ja mam bez Super @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 Będziesz trenować autosy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy LST na pewno i chyba tylko tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 15 Kwietnia 2021 @fxxx1337 masz filter węglowy owinięty taka wata ja jej nie mam czy to robi różnice? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 Wgl mam pytanie dot. wentylacji. Mam zamontowany wyciąg z tym filtrem na górze, ale raczej to nie wystarczy, bo jeszcze coś musi wsysać powietrze do środka boxa, no i nie wiem co teraz zrobić. Mogę np. przez wloty pasywne ustawić wentylator na zewnątrz, żeby wtłaczał powietrze, spełni swoją rolę? @insane93 a powiem ci że nie wiem @Dobry_Człowiek! @Aron @konopny_janusz @Dzielnicowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Kwietnia 2021 @fxxx1337 Cytat Mogę np. przez wloty pasywne ustawić wentylator na zewnątrz, żeby wtłaczał powietrze, spełni swoją rolę? Tak, ALE. Jeżeli wdmuchujący będzie bardziej wydajny niż wylot, to będzie Ci wydmuchiwał powietrze na zewnątrz. Ja miałem taki problem. A box był szczelny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 a mieszak potrzebny do srodka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 @fxxx1337 Wskazany, ja mam tylko na flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Kwietnia 2021 Ktoś poradzi jaką odległość lampy od roślinek dać? 55 cm będzie git na początek chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Kwietnia 2021 Najbliżej, coby się nie wyciągała. I koszykarka z niej nie była. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 Na sadzonkę mała możesz dać nawet 60 cm , weg 45 na flo 40, to przybliżone wartości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach