insane93 38 Napisano 9 Kwietnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 28 Kwietnia 2021 @insane93 https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-04-20/zespol-ds-legalizacji-marihuany-zlozyl-w-sejmie-pakiet-ustaw/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Annigmato nie przejdzie to I tak niestety... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Kwietnia 2021 @insane93 w UK to i tak nic nie zmienia, bo na dobrą sprawę już jest legalna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Piccolo nie jest ale przymykają oko na to. Na rządowej stronie wciąż jest nielegalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Kwietnia 2021 @insane93 wiadomo, że oficjalnie nie, ale każdy ma wyjebane. Nawet jeśli jarasz na ulicy przy psie to jedynie dostaniesz mandat. Prędzej dostaniesz mandat za to że peta na ziemię rzucisz, zamiast do kosza, niż za palenie trawy. Tak samo z dostępnością towaru, normalne godziny otwarcia stale, zawsze kilka rodzajów palenia, ceny ustalone na stale. Zawsze się wszystko na wadze zgadza itp. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Piccolo To fakt, temat zawsze dobry i waga się zgadza bez przewałek. Czyli płacisz i dostajesz to za co płacisz. A ty piccolo UK? Ja UK od 6 lat ani razu problemu z paleniem, i ten luz ze trzymasz w kieszeni i wiesz ze nikt cię nie przetrzepie bez byle powodu jak to w PL bywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Kwietnia 2021 @insane93 ta, UK. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Piccolo @insane93 potwierdzam. Za handel się leci w UK, ale za palenie, czy nawet kilka roślin w domu max konfiskata i jakaś śmieszna kara. Kiedyś w centrum Reading, sobota wieczór, idziemy sobie normalnie i policjanci poprosili nas o przeszukanie (kogoś tam dźgnęli niedaleko i noży szukali). Kolega trzymał nasz koksik i było tego z 5g. Poprosili, żeby wysypać i życzyli miłej zabawy 😉 a zioło ich w ogóle nie interesuje, szkoda papieru marnować-tak kiedyś usłyszałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Kwietnia 2021 @doominik ta u mnie chłopak z chata wpadł, 2 pokoje, 20-30 krzaków. Prace społeczne plus grzywna 🤣😂. Widzę nie daleko siebie mieszkamy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) @Piccolo @insane93 W Anglii można też o cancard się postarać. Ja teraz czekam na swoją Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez point.99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Listopada 2021 my jeszcze długo poczekamy na legala. co do ustawy to utknęła, przez niekompetencje i ołów w dupie urzędników. sprawa o utrudnianie legalizacji trafiła nawet do sądu najwyższego. https://www.youtube.com/watch?v=ED20CFth0us&t=2s @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 9 Stycznia 2022 @LiitlebigWeed Wcale nie bo 12-13 stycznia będzie w sejmie głosowanie w sprawie ganji do 5g w kieszeni i 4 krzaki na dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 9 Stycznia 2022 @Lemon Gelato tu masz atualny filmik o tym kiedy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Stycznia 2022 @Lemon Gelato najpoerw to niech przejdzie ustawa o zwiększenie limitu THC w produktach z cbd z 0.2 do 0.3 i uprawa medycznej marihuany dla pacjentów bo są takie braki że to szok Jeszcze długa droga zanim będzie można mieć 4 krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 9 Stycznia 2022 W sumie mniej chuj obchodzi Polska już dla mnie może nie istnieć 😉 Ja i tak swoje robie poza krajem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach