konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Kwietnia 2021 O kurwa idę stąd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Kush jak juz wstawiles takie zdj , to chyba mozesz napisac co sie stalo 🤨 @konopny_janusz 🤣😆🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r00kie 4 Napisano 18 Kwietnia 2021 na forum o sadzeniu ziola sie takiej foty nie spodziewalem hahah co ci sie stalo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 18 Kwietnia 2021 Szlifierka mi odbiła z ostrzem i narobiła kuku robota bez osłony i rączki heh czekam na drugi zabieg teraz będą przeszczepiać skórę i wstawiać prostownik w palcu 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Kwietnia 2021 😕 będzie dobrze ziom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Kush Nie no stary... Jak można robić bez osłony?! Masz szczęście, że poszło w rękę a nie w brzuch czy w tętnicę brzuszną czy aortę. Inaczej byłoby RIP. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Aron no wiesz jak to jest człowiek myśli po fakcie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 18 Kwietnia 2021 Powie mi ktoś jak te pH zmienić daje po 5.9 a one Zara jest 7,3... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Kush napisał: no wiesz jak to jest człowiek myśli po fakcie ale po palcu już? 3 godziny temu, Kush napisał: Powie mi ktoś jak te pH zmienić daje po 5.9 a one Zara jest 7,3... a czym zbijasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 18 Kwietnia 2021 Bio biz pH down Może z plagron lepiej kupic Palca mam 😄 jutro długi zabieg bo skóry brakuje Drugi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Kush po jakim czasie się zmienia? kilka minut czy godzin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Szym godzin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Kush tak jest, to podlewaj od razu po obniżeniu pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Kwietnia 2021 @Kush Stosujesz nawozy organiczne czy mineralne ? Pewnie organiczne, bo w ich przypadku są większe problemy z ph. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Zielone krainy tak organiczne a jakie są najlepsze nawozy nie ważna jest dla mnie cena @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Kwietnia 2021 @Kush Nie ma chyba czegoś takiego, jak najlepsze nawozy. Wszystkie wiodące firmy typu Plagron, Canna, Biobizz, itd. tworzą nawozy na podobnym poziomie. Ja przynajmniej nie zauważyłem różnic w efektywności między Plagron, a Canną czy Biobizz. Jedyna różnica, jaką widzę jest taka, że w przypadku nawozów organicznych ph w ziemi bardziej skacze niż przy stosowaniu nawozów mineralnych. Teraz lecę głównie na mineralnych nawozach od Canny, wcześniej leciałem na organice od Plagron. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 19 Kwietnia 2021 @Zielone krainy podeslesz mi link do nawozów które stosujesz wszystkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 19 Kwietnia 2021 Co tu się dzieje zrobiło się po podlaniu royal sugar pół dawki tylko na jednym received_1429740854070761.webp @Zielone krainy help @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Kwietnia 2021 @Kush Lejesz stymulator kwitnienia na wegu ? Lej czystą wodę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 19 Kwietnia 2021 Aha hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach