Szym 866 Napisano 31 Grudnia 2021 4 godziny temu, Imperator napisał: Canna Terra Professional - nigdzie nie mogę znaleźć na jaki okres ma nawozów w sobie. Czym się różni od wersji Plus? Canna Terra Professional ma nawozu na 3-4 tygodnie, wersja Plus ma dodatki które jeszcze bardziej wpływają na szybki i zdrowy rozwój roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @Imperator Po ec wystarczy patrzeć, Allmix od Plagrona ma ec 2.0 , Allmix od Biobizz 2,4, Canna Terara profesinal 1,1. Canna ma nawozów na około 2 tygodnie + , mniej niż Plagron growmix , jaki ma ec 1,3 i ma nawozy na około 3 tygodnie. Ziemie allmix Plagron z 4 tygodnie, a Biobizz do 5 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rmx.dk 18 Napisano 1 Stycznia 2022 Hej. Czy mogę dodać kokos do lightmixa od biobizz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Rmx.dk Możesz, chociaż ona już ma różne dodatki w sobie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 19 Lutego 2022 poczatek chodowli jaka ziemie najlepiej wybrac canna terra pro+ czy moze cos innego i czy dodawac w fazie wege jakis nawoz?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Lutego 2022 22 godziny temu, ŁukaszB_NMS napisał: poczatek chodowli jaka ziemie najlepiej wybrac canna terra pro+ czy moze cos innego i czy dodawac w fazie wege jakis nawoz?? możesz tą canne, na początku wega nie dawaj przez pierwsze 2-3 tygodnie potem jak roślina będzie potrzebowała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ScoobyDollar 24 Napisano 7 Marca 2022 Witam zna może ktoś z was to podłoże Floragard Profesjonalny Growmix 70 litrów – substrat do doniczek z perlitem – z lejem do naturalnego wzmocnienia roślin https://www.amazon.de/dp/B08J8YVR4R/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_038DE1GCXGZ8DQJHF353 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 21 Czerwca 2022 Witam , mam pytanie które nie daje mi spokoju. Po wykiełkowaniu mam zamiar nasionko wsadzić od razu do docelowej doniczki 11 L. Chciałem kupić ziemię Terre professional , ale dużo osób piszę że nie jest zalecana do młodych sadzonek. Jak to jest , bo chciałbym w trybie wege nie korzystać w ogóle z nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Czerwca 2022 @ScoobyDollar nie znam ale powinno być ok @Gibexnator stosowałem i nic nie popaliło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 21 Czerwca 2022 Masz już praktykę z Plagron'em to idź za ciosem. 😉 Allmix od nich stosuje teraz i praktycznie nie nawożę od 8 tygodni poza PK- rośliny są przez cały mocno nabite azotem ale zdrowe, ładnie kwitną i nie mam z nimi żadnych problemów od początku. Jedyne na co musisz uważać, to że jest dość mocno zbita / słabo przepuszcza powietrze. Raczej postaw na materiałowe doniczki. Na początek weź 50/50 ziemi i perlitu i dopiero później przesadź do docelowej ziemi. 7 godzin temu, Gibexnator napisał: Witam , mam pytanie które nie daje mi spokoju. Po wykiełkowaniu mam zamiar nasionko wsadzić od razu do docelowej doniczki 11 L. Chciałem kupić ziemię Terre professional , ale dużo osób piszę że nie jest zalecana do młodych sadzonek. Jak to jest , bo chciałbym w trybie wege nie korzystać w ogóle z nawozów zrób na środku dołek i wsyp do niego ziemię wymieszaną z perlitem - będzie OK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 21 Czerwca 2022 Mówimy o terra professional ? Zadziała jakąś ochronnie na roślinkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 21 Czerwca 2022 (edytowane) @Gibexnator tak, zrobisz w ten sposób coś na kształt "light-mix" 😉 Edytowane 21 Czerwca 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 21 Czerwca 2022 Wielkie dzięki Bingobum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 Jaka ziemia według was najlepsza spośród tych trzech. Plagron, BioBizz, Canna Terra Professional ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 12 Lipca 2022 @Szwagrom ja plagrona stosuje i rosną bardzo dobrze krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Kibic Też teraz będę leciał na plagronie, chce zobaczyć różnicę, z wyjątkiem tego że ziemię wezmę chyba od biobizz light. Edytowane 12 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 12 Lipca 2022 Canna Terra Professional Użyłem pierwszy raz i nie mam z nią żadnych problemów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Witam moja roslina ma 64 dni jest prawdopodobnie roslina pełno sezonowa ma na dzień dzisiejszy ponad 60 cm długości i mniej więcej tyle szerokości przesadziłem ją do doniczki 10 litrowej jak zacznie kwitnąć warto przesadzić do wiadra 20 litrowego?? Czy wystarczy w tym co jest?? Dajcie znać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) @Pablo 1988 10 litrów będzie mało przy tak długim wegu, 20 na pewno lepiej jej posłuży Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoczGrower 0 Napisano 4 Października 2023 A polecacie ziemie firmy CANNA TERRA PROFESSIONAL PLUS? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach