Git 509 Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Przeroslo mnie trochę to koszenie xD za dużo roboty, z 1h ciąłem, scialem jakies tam chude wypizdki, ale cieszą oko, najwieksze topy dalej rosną na ciemni, po podlaniu wodą z lodem, a takie rodzynki suszą mi sie w boxiku małym 😀a liscie z brokatem sie mrożą Edytowane 20 Lipca 2021 przez Git 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2021 Pięknie odsun tylko te dwa topy od siebie co się susza bo tak to łatwo o pleche pomiędzy nimi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 21 Lipca 2021 9 godzin temu, EneDue napisał: Pięknie odsun tylko te dwa topy od siebie co się susza bo tak to łatwo o pleche pomiędzy nimi Tak zrobię, zaraz tam ide je odsune. Wczoraj jak je scinalem, zaczalem o 22 i ogólnie po 1h skonczylem, troche sie poshizowalem ze jebie juz jak chuj i zeby przypału nie było zawinąłem wszystko do boxa i dzis bede kontynuować. Bedzie maselko robione dzisiaj i ciasteczko z truskawkami i jeżynkami 😀 A tu rodzynki ktore beda do spału nawet na mokro xD nawet zaraz 😁 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 21 Lipca 2021 Part2 ucięty, zostala jedna tura 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Lipca 2021 Piekny obraz :)) Nic tak nie cieszy oka jak swoj plon :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Lipca 2021 Wszystkie topiny ścięte. Czekamy na wysuszenie 😍 ciasto zrobione, maselko z lisci i lodyg siadlo konkret. Wynik za miejmy nadzieję max 10 dni. Jak obstawiacie? Ja stawiam na 60, ponizej tego bede zawiedziony 😆😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lipca 2021 @Git obstawiam 59 xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Lipca 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lipca 2021 @Git ogólnie życzę jak największego wyniku a ciasto na pewno kozak pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Lipca 2021 Jak fazka po takim kawałeczku 😄 ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Lipca 2021 7 godzin temu, Brazil Munster napisał: Jak fazka po takim kawałeczku 😄 ? @Brazil Munster za mocna, to nie dla mnie, niby cos tam się pośmiałem, wbilo w fotel, ale czułem sie taki oglupiony i wgl jakis poshizowany, ruchy zamulone.. Nie bede tego jadl juz chyba xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Lipca 2021 Nareszcie 🥳🍾👏 61 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Lipca 2021 Chociaż w twoim przypadku to pewnie wyjdzie 66,6😎😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 24 Lipca 2021 23 godziny temu, KlausKörner napisał: Chociaż w twoim przypadku to pewnie wyjdzie 66,6😎😉 Czemuż tak 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 26 Lipca 2021 Dobra panowie i panie. Z racji ze mamy cieple dni, w boxie utrzymywala sie temperaturka 21 23 stopnie, wiec po prawie 7 dniach suszenia 2 wieszaki byly juz dzisiaj gotowe do zbioru. Wynik lepiej niz zadawalajacy 😍😍 mam juz w sloiku 67gieta i to bez znacznej ilości łodyg, a wciąż jeden wieszak sie suszy, ja pierdole😃😃😃😃 jestem bardziej niz zadowolony, spalilem mokrego sortu suszonego w piekarniku z dobre 15 dzojtow, wiec zalozmy ze z 9g bylo mokrego, do tego do miski z lisciami i lodygami wpadlo pare topkow, moze z 5g. Jutro podlicze ostatni wieszak i zobaczymy, ale zapowiada sie na okolice 100 😀 dziekuje wam chlopaki za wszystko, szczegolnie za początki, duzo pomogliscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 28 Lipca 2021 Wynik 67g +35g z ostatniego wieszaka, na oko z 10g mokrego palenia przed ścinką i do ciasta z 5g. Wynik: okolo 120g xD proste? Proste 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Lipca 2021 Ile ważył Ci największy top? Dużo zdjąłeś. Ponad 1g z watta. Piona dla ciebie. Dobry strain. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 28 Lipca 2021 @KlausKörner nie sprawdzalem tego, ale wazylem jednego takiego sredniego to mial 3.4 😀 dobra odmianka, topy dobrze zbite, jednak jak narazie smak jest średni, narazie curruje sie 3 dzien, zobaczymy jak będzie pozniej. A chyba nie ponad g z wata bo mam 150w 😀 ale spodziewalem się duzo mniejszej sumy haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach