fxxx1337 880 Napisano 3 Czerwca 2021 gitarka jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 6 Czerwca 2021 Powoli robi mi się kwietnik w boxie 🙂 pojawiły się też pierwsze trichomy 🙂 zaczynam się niecierpliwić co z tego będzie 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Czerwca 2021 Siema wszystkim. Zauważyłem ciekawą rzecz. Im mniej zaglądam do boxa i ingeruje w życie pomidorka, tym lepiej rośnie 🙂 podpowiedzcie czy powinienem zrobić fryzjera i usunąć z góry większe liście żeby zapewnić niższym partiom dostęp do światła? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 13 Czerwca 2021 53 minuty temu, Dwaplusjeden napisał: podpowiedzcie czy powinienem zrobić fryzjera i usunąć z góry większe liście żeby zapewnić niższym partiom dostęp do światła? nie sądzę, jak już to delikatnego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 30 Czerwca 2021 Siema siema. Chwile mnie nie było ale już melduje jak to wygląda u mnie :) nasionko ma się dobrze i puchnie. Podlewam średnio co drugi dzień, 1,5L muszynianki, do tego 1ml green sensation i 4ml alga bloom. Powoli wychodzimy na ostatnią prostą. Na ostatni tydzień a może dwa planuje podlewanie wodą z łyżeczką miodu bez nawozów. Potem curring. Jakieś uwagi? :) 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Czerwca 2021 2 godziny temu, Dwaplusjeden napisał: Jakieś uwagi? 🙂 nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Czerwca 2021 @Dwaplusjeden ładny krzaczek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 10 Lipca 2021 Mała aktualizacja 😎 już niedługo, coraz bliżej… trochę doczekać się nie mogę, o dziwo nawet żadnego sampelka nie rwałem jeszcze…czekamy na bursztyn 😁 pzdr dla wszystkich :) 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Lipca 2021 Na blancika bedzie 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Lipca 2021 @Dwaplusjeden ładnie ci to puchnie jak na 50W 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 11 Lipca 2021 (edytowane) 21 godzin temu, Git napisał: Na blancika bedzie 😀 Już doczekać się nie mogę 😎 13 godzin temu, onyx napisał: @Dwaplusjeden ładnie ci to puchnie jak na 50W W tytule jest błąd od początku. To jest 60w 😂 ale tak czy inaczej z czystym sumieniem mogę polecić ten panel od Ledam 👍 jak na razie cały grow, pomijając początek bo to kolejny raz kiedy początek mam jakiś opóźniony, to wszystko idzie bez problemów. I za każdym razem kiedy myśle, że już nie będą puchnąć, to one robią się większe i większe 😁 Z niecierpliwością czekam na bursztyn 🙂 Edytowane 11 Lipca 2021 przez Dwaplusjeden Literówki :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 11 Lipca 2021 Ładne grube pały już się robią 🙂 bddzie tylko lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 11 Lipca 2021 Marzy mi się cięcie za 2 tygodnie ale chyba będzie jeszcze za wcześnie. Trichomy nadal przeźroczyste 😬 i czekosz… i czekosz… i czekosz… 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 @Dwaplusjeden miałem ten sam panel ale jak zobaczyłem że mars 100W jest niewiele droższy to go zwróciłem i kupiłem marsa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 11 Lipca 2021 Siemanko Widzę że niezła komedia się szykuje 😉😂 Mam pytanko co do lampy,co to za sprzęt posiadasz?😉👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 12 Lipca 2021 21 godzin temu, onyx napisał: @Dwaplusjeden miałem ten sam panel ale jak zobaczyłem że mars 100W jest niewiele droższy to go zwróciłem i kupiłem marsa Na powierzchnie którą mam, moja lampa jest wydaje mi się optymalna. Nie planuje na ten moment rozbudowy. Ale może kiedyś…kto wie 😁 @NHSTREET Panel led 60w od Ledam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Lipca 2021 @Dwaplusjeden no ja mam box 40x40x120 i mars dla takie powierzchni go zdecydowanie za dużo bo temperaturę mi strasznie podnosi więc zamówiłem nowy większy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Lipca 2021 @onyx biały czy srebrny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Lipca 2021 @KlausKörner box czy lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) Zrozumiałem, że box chcesz zamówić. @onyx Edytowane 12 Lipca 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach