fxxx1337 880 Napisano 21 Maja 2021 @Dzielnicowy Tak 😆 pojedyncze trichomy tak jak mówię na cukrowych @Dzielnicowy ale na fotkach nie widać, bo akurat na tych nie ma ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Maja 2021 @fxxx1337 Jak nigdy nie byłem za PC boxami i małymi roślinkami tak twój zrobił na mnie wrażenie, jednak małe może być piękne, ciekawy jestem ile ci z tego wyjdzie suchego bo naprawdę dorodnie wyglada jak na takiego malucha. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 21 Maja 2021 @fxxx1337 nie dziwię Ci się że jesteś zadowolony. też bym był. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2021 No fakt że pięknie idzie. Co następne do pc boxa wsadzasz? @fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Maja 2021 @Seba Pc box idzie prawdopodobnie na oddanie. /zakaz w domu na tyle boxów 😅/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2021 Szkoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Maja 2021 @Seba Ten pcbox już mnie tyle nauczył przy uprawie że głowa mała i że trzeba dbać o wszystko bardzo dobrze. Teraz mogę to przeniesc na większego boxa . A pcboxik pewno nie powędruje daleko, więc może fotke uda mi się kiedyś cyknąć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Maja 2021 Zaczynamy #Week5 Dziś poszło 2.5ml PK13/14, 1,5ml Calmag 7 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 23 Maja 2021 Slodziutkie slicznotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) @fxxx1337 elegancko , osobiście odradzam lac cal mag bez widocznych niedoborów. Dlaczego? Nadmiar cal mag nie widać na liściach, jest bardzo trudny do wykrycia i blokujepotas mangan i Żelazo. Do tego osadza się na dnie co powoduje uszkodzenie korzeni, tobie to nie grozi bo masz końcówkę ale taka rada pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2021 przez Dzielnicowy 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Maja 2021 @Dzielnicowy Czytałem, że na flo PK i Calmag są najważniejsze, więc zapodaję im. W takim razie nie będę im dawał tak często @dantes205 Jeszcze miesiąc 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Maja 2021 @fxxx1337 piękne pomidorki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 23 Maja 2021 Ładnie wygląda, widać ze zdrowa i ładny kolorek ma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Maja 2021 Dziena ziomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) Zwiększ powierzchnie i wrzuć tam leda. Bo dobrze Ci idzie 👨🏻🌾🤝👨🏾🌾 Edytowane 23 Maja 2021 przez Totoro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 23 Maja 2021 @fxxx1337 fajna sprawa z tym PC box pozdrawiam ładne rośliny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Maja 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 24 Maja 2021 Jeśli mogę zapytać, co tam jest za swiatlo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Maja 2021 @Dzielnicowy Boxa składał @Seba, więc jego trzeba pytać, bo to jakieś z ebaya chyba. Ja tylko dołożyłem jedną żarówkę LED @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 24 Maja 2021 @fxxx1337 pokażesz jak wyglada ta żarówkę? Cfl to jest? W niedalekiej przyszłości otwieram sklep internetowy w uk z ,,stealth boxami” i szukam odpowiedniego światła dla PC boxów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach