CheMsKuN 683 Napisano 10 Czerwca 2020 @Mrbuch mars ts1000 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Czerwca 2020 Nowe Spider Farmery mają potencjometr i możliwość łączenia ze sobą, nie jest się uzależnionym od konkretnego rozmiaru. Samsung QB mają jak mialy. Teraz na stronie SF1000 za 141.52€ ze 177.78€ W sumie są tańsze niż wcześniej z przeceną i bez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiWeed 1 Napisano 14 Czerwca 2020 Do boxa 70x70 (albo 80x80, jeszcze nie jestem pewny) który panel by się lepiej sprawdził? Spider Farmer SF1000 Czy może ten Mars Hydro https://www.mars-hydro.com/led-grow-light/mars-blurple-led-grow-light/buy-mars-ii-400-led-full-spectrum-hydroponic-led-grow-light-mars-hydro-for-sale Czy może w ogóle inny?? Na pewno chcialbym się zmieścić w przedziale cenowym nie większym niż te 2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Czerwca 2020 @MatiWeed Spider Farmer SF1000 tak @CheMsKuN? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Czerwca 2020 @Andi SF1000 to bardziej na max. 0,36m2, zreszta ten mars II tez. @MatiWeed Mars HydroTS 1000 to by sie u Ciebie sprawdzilo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Czerwca 2020 Hejo. Ja powoli planuje przesiąść się z CFL 125W na leda. I mam pytanie, czy TEN led da radę? Pow. 0,2025. Żarówki Luminova 170W bym zostawił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Czerwca 2020 @Aron Powierzchnia jaką ten panel jest w stanie efektywnie oświetlić z dobrym plonem wynosi ok. 0,1m kwadratowego, czyli np box 30x30cm. Ta luminova 170W to jest pobór z gniazdka? Kupię sobie taki panel chyba bo suszę w szafie, a w tym czasie mogły by inne startować zwłaszcza, że napięte terminy mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Czerwca 2020 @Bimbrownik Rozumiem, że nawet jakbym skojarzył ten panel z tymi dwiema żarówkami to nic nie da? Z gniazdka 24W. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Czerwca 2020 @Aron ciężko powiedzieć. Dołożył bym 100pln i kupił ten większy z 4 COBami Używasz tych luminova żarówek i widzisz jak rosną więc jeśli Ci pasuje to ok tylko gdyby się okazało, że jednak nie to znów wydatek będzie, a tak to raz i konkretnie I tylko 10W więcej ten 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 1 Lipca 2020 Jaki panel led do boxa 40x40x120, czytałem tu na forum o ledam i nie ukrywam, ze cena bardzo przyjemna ale zielonego pojęcia nie mam w tym temacie, pomożecie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Lipca 2020 @SicWolf jak masz ograniczony budżet to możesz brać ten co wspomniałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 1 Lipca 2020 @Szym podaj coś jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Lipca 2020 @SicWolf a ile masz siana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 1 Lipca 2020 @Szym powiedzmy, ze 500 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Lipca 2020 @SicWolf SF 600 poniżej 100$ Kurde wes sobie 60x60. Cena wszystkiego niewiele wyższa, konsumpcja też i już 5 krzaki wsadzisz Albo 7 ale nie wiem jak... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 1 Lipca 2020 @Bimbrownik To, ze 40x40 będzie za mały to pewniak choć mówią, ze lepsze jest wrogiem dobrego.. Tu obstawiam, ze max dwa auto albo jeden sezon mi wejdą. Wracajac do tematu panelu to ten: CREE CXA2520 GROW LED 35w za 144 zł podobno da radę ale rozumiem, ze to przeniesie się na wielkość plonu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Lipca 2020 @SicWolf 50 minut temu, SicWolf napisał: ale rozumiem, ze to przeniesie się na wielkość plonu? co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 1 Lipca 2020 @Szym uwielbiam te nieporozumienia. To, ze przy panelu CREECXA2520 GROW LED 35w plon może być słabszy niż przy panelu SF 600? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Lipca 2020 (edytowane) @SicWolf no tak ale nie aż tak bardzo Edytowane 1 Lipca 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 2 Sierpnia 2020 Taśma Led 102 diody sterowanie na pilota, jak myślicie nadadzą się do pc noc, mam możliwość ustawienia światła na fiolet czy inne kolory jak na pilocie. Zależy mi na odpowiedzi bo dziś chcemy skończy pc-box i moczyć nasionko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach