MisterZielskoXD 19 Napisano 30 Marca 2021 @konopny_janusz ojjj nie ma co porównywać efektów grzyby są o wiele mocniejsze i trzeba odczekać parę tygodni przed kolejnym zażyciem to kompletnie inna bajka 😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Marca 2021 Znam osoby, ktore za czesto spozywaly grzyby lub LSD (wg mnie stan jest podobny), a potem wyladowaly w psychiatryku. Radze uwazac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 2 Kwietnia 2021 @Początkujący123 i jak tam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Początkujący123 19 Napisano 3 Kwietnia 2021 @konopny_janusz nawet spoko wrażenia stan inny od tego po marihuanie. W moim przypadku nie szalałem z ilościami, ale i tak stan spoko był. Jedyne co fizycznie było zauważalne to bardzo powiększone źrenice i cały czas ziewałem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 12 Maja 2021 Również Golden Teacher @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Maja 2021 @Morenn jak byś porównał fazę po grzybkach z fazą po szałwi wieszcza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 12 Maja 2021 @Morenn smacznego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Maja 2021 Co kto woli, ale ja za takie doświadczenia podziękuje, wole zielone i ewentualnie piwo, ale od takich akcji trzymam się daleko, nie szukam takich przygód, ale tym, jacy ich szukają życzę sporo szczęścia i zdrowia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 13 Maja 2021 @konopny_janusz Nie paliłam nigdy szałwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) @Początkujący123 @konopny_janusz jadłem grzyby i paliłem szałwię więc grzyby przy szałwi to popierdułka halucynacyjna xD grzyby spoko faza bo miałem wrażenie że widzę dźwięki i słyszę kolory ale to zależy kto co sobie ujebie do głowy. Jeśli chodzi o szałwię to jest największy kosmos jaki w życiu przeżyłem jeśli chodzi o fazę i halucynacje na drugim miejscu jest acodin (człowiek był młody i głupi) szałwia wieszcza przenosi cię w zupełnie inny świat i halucynacje są w pełni realne a do tego palenie jej wspomaga walkę z innymi nałogami jak dowodzą badania Edytowane 13 Maja 2021 przez onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 13 Maja 2021 @Zielone krainy myśle, że grzyby to akurat nic złego. Ludzie to trochę demonizują tak jak nieświadome osoby demonizują marihuanę. Nie próbowałem ale bliska mi osoba jadła nie raz i opowiadała co i jak. Generalnie ja osobiście się boje spróbować ale myśle, ze nie ma w tym nic złego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Maja 2021 Zgadzam się, wszystko jest dla ludzi z umiarem i dla ludzi którzy robią to z rozwagą i w kontrolowanych warunkach, po spełnieniu tych warunków można przeżyć fajną przygodę i trzeba liczyć się z tym że każdy lubi co innego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 13 Maja 2021 2 godziny temu, HappyCow napisał: @Zielone krainy myśle, że grzyby to akurat nic złego. Ludzie to trochę demonizują tak jak nieświadome osoby demonizują marihuanę. Nie próbowałem ale bliska mi osoba jadła nie raz i opowiadała co i jak. Generalnie ja osobiście się boje spróbować ale myśle, ze nie ma w tym nic złego. Jest tak jak piszesz, ludzie mało wiedza, dlatego szerzy się taka dziwna opinia. Zauważyłam, ze ostatnio świadomość zaczęła się pogłębiać i coraz częściej słyszy się o microdosingu. Nie taki diabeł zły jak go malują. Psychodeliki to bardzo niedoceniona grupa substancji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Maja 2021 @HappyCow Ja nie uznaje grzybów za zło, po prostu nie bawię się w coś, co może nieść dla ludzkiej psychiki różne niekoniecznie dobre skutki. Jak dla mnie zioło to max , a do tego lekkie alko i mi to w zupełności wystarczy, by dobrze się bawić. Ale jak ktoś chce grzybów to niech bierze się za grzyby, lub jak ktoś chce cokolwiek innego to nich bierze cokolwiek innego, bo to indywidualna sprawa każdego, co wprowadza do swojego organizmu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Maja 2021 @Zielone krainy niebieskie piwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) @konopny_janusz No i co pijalne? Bo takie to zwykle, jakiś barwnik smakowy pomieszany z wodą, cukrem i dodatkiem alkoholu. Edytowane 13 Maja 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 13 Maja 2021 @onyx acodin 🤣🤣kiedyś to było. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Maja 2021 @Piccolo czyli nie jestem jedyny xdd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) @Zielone krainy nie pije piwa zbyt często ale to akurat da się wypić, zmrożone nawet spoko. Kiedyś gorsze piwa się piło. Pamiętam takie jedno: Van Pur, było w intermarche, miało 10% i waliło od tego moczem @onyx acodinu bym się nie tknął, ale kurde tą szałwię kiedyś muszę zarajac. Tylko nasionka nawet są nielegalne z tego co widziałem. I trudno dostępne. A nie ma to jak z własnej uprawy, przynajmniej jest pewność że ktoś czegoś nie dosypał Edytowane 13 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 13 Maja 2021 @onyx trzeba było spróbować życia xd, 20 tabletek jakoś chyba się lykalo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach