Antydepresant 0 Napisano 10 Marca 2021 Mieliście taką sytuację, z dnia na dzień zmiarmialy liście.. i to jak..🤯 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Marca 2021 @Antydepresant z tych zdjęć nie widać nic oprócz tego że są strasznie wyciągnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 10 Marca 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 10 Marca 2021 @Antydepresant nie jest to przypadek. Trzymasz je w marcu na parapecie więc nie ma tu przypadku xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Marca 2021 @Antydepresant Nie masz dość światła, na Polskim parapecie może rosnąć paprotka, ale nie kopia, jaka jest światłolubna i potrzebuje dużo światła do prawidłowego wzrostu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) Myślałem że automaty ,sa mniej wymagające jeśli chodzi o światło..? Ale ja też podejrzewam niestety mojego kota... Bo rano wychodziłem były ok. A po 8 h bez liści... Czyli co już raczej nic z tego nie będzie? Ok, to jaka odmianę polecacie na drugie podejście, tym razem może poczekam do czerwca i na balkonie spróbować? Edytowane 12 Marca 2021 przez Antydepresant @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Marca 2021 no mało słońca + kot zeżarł, możliwe że by puściły odrosty ale to automat odbije się na plonie bo wega nie przedłużysz 27 minut temu, Antydepresant napisał: Ok, to jaka odmianę polecacie na drugie podejście, tym razem może poczekam do czerwca i na balkonie spróbować? jak jest słońce to można próbować, jak mało to się może wyciągać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 12 Marca 2021 @Szym no racja, ok to co do doniczek na balkon jak już będzie dużo słońca, ale nadal cos mniej wymagające..🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Marca 2021 @Antydepresant Ta bym winił tego sierściucha 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Marca 2021 @Antydepresant a chcesz automaty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 13 Marca 2021 @Szym nie koniecznie , co polecasz ? automat brałem raczej z myślą o indoor i okresie z małą ilością słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Marca 2021 (edytowane) @Antydepresant dużo tego jest jak chcesz szybko jaranie z balkonu to automaty Edytowane 13 Marca 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 13 Marca 2021 @Szym bo minus automatu ,to tylko ilość , czy jakość też? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Marca 2021 @Antydepresant jakość też może być bardzo dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach