konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) Jeżeli ten topek napuchnie to będzie wielkości butelki 2 litrowej coli 😄 Wydaje mi się że Black widow szybciej doczeka się zbiorów mimo że na początku szła wolniej Edytowane 13 Maja 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 13 Maja 2021 55 minut temu, konopny_janusz napisał: @onyx właśnie tak zrobiłem, mam książke do programowania c++ i tam to wpierdoliłem Myślałem o tym żeby komuś w sklepie do koszyka wrzucić xD Ale by była beka jak ktoś by to tą ruchomą ladę wykładał razem z zakupami No offence ale bądźmy dorośli, ponysl gdyby coś spotkało takiego Twoich rodziców, ja bym to zagotował bo czemu nie zawsze coś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Maja 2021 @Dzielnicowy nie no beke se robiłem, poza tym w sklepach są kamery, nie ryzykowałbym takiego "pranka" 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 13 Maja 2021 @konopny_janusz ale jakiemuś małolatowi to w sumie śmieszne 😂 miłej nocki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) możecie się śmiać albo nie, ale topek który jest pod chińskim ledem lepiej puchnie i jest na nim więcej trichomów niż na pozostałych xD Edytowane 22 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2021 @konopny_janusz narazie rosnie;P ale oby dzialal jak Chinski wigor 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) @Riddickosa ciężko doświetlić niższe partie roślin bez fryzjera w moim boxie 35x45 gdzie są 2 sezonówki, więc postanowiłem dać jeszcze tego chińskiego żeby coś tam działał Edytowane 22 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2021 @konopny_janusz najwazniejsze ze rosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) 81 dzień muszę kombinować z tymi sznurkami odsuwać topki od diody bo prawie ją dotykają Edytowane 24 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Powiem wam że chuja to dało ten środek grzybobójczy, jeszcze raz dzisiaj pryskałem, tak konkretnie, zobaczymy co to z tego będzie. Później dziwić się ze tak wolno rosną. Chyba nic z tym nie zrobię poczekam do zbiorów zetnę to, wezmę ta ziemię razem z kawałkiem łodygi to rozpierdolę o beton. Nie kupujcie ziemi westland 😄 VID_20210526_201702.mp4 Edytowane 26 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Maja 2021 Sory chciałem napisać środek owadobójczy a nie grzybobójczy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 @konopny_janusz probowales? Ja psiakalem i teraz widac ze pomoglo. Z tym ze zastanawiam sie jak to bedzie przy paleniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Maja 2021 @Riddickosa No właśnie, ale i tak będę robił water curring. Dasz linka do sklepu gdzie mogę to zamówić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 Ja to na ebay kupilem https://www.ebay.de/itm/Protect-Home-400-ml-FormineX-Spezialspray-Ungeziefer-Schaben-Wespen-Asseln-Haus-/264658035831?_trksid=p2349624.m46890.l49286 https://www.amazon.de/Bayer-05698021-Garten-Spezial-Spray/dp/B002CW76BU/ref=asc_df_B002CW76BU/?tag=googshopde-21&linkCode=df0&hvadid=269198425869&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=9784404994643016705&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9041740&hvtargid=pla-492649892540&psc=1&th=1&psc=1 @konopny_janusz ogolnie do Polski wiekszy koszt wysylki niz cenna produktu: Blattanex 5688808 numer od producenta - powino Ci wyszuakc w wyszukiwarce w kraju w ktorym przebywasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Maja 2021 85 dzień. Wolno to idzie. Ile tu może być do zbiorów? Mi się wydaje że wyjdzie koło 120-130 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2021 @konopny_janusz Wolno idą, tempo kwitnienia jest z jakiegoś powodu opóźnione, może światło, może nawozy. Pokaż zdjęcie bez święcącego się panelu to może więcej powiedzieć o przyczynie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) @Zielone krainy nie chce mi się z boxa wyciągać bo jest trochę z tym roboty ale wyłączyłem leda. Jedyny problem jaki widzę to te skoczogonki, z którymi od początku walczę. Na tego najgrubszego topka na ostatnim zdjęciu z żółtymi liśćmi nie patrz bo to jest Black widow, która wg mnie szybciej idzie. Światło odrzucam, wcześniej miałem 3 żarówki i szybciej szło, a te ledy wypalają dziury, poza tym rośliny nie wyciągały się na wegu, a wręcz zbijaly. No chyba że barwa 3500k nie pasuje, chociaż takie same diody są w lampach ledam to nie powinno być problemu Edytowane 28 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2021 @konopny_janusz Tak na szybko to wydają się lekko poblokowane, ale raczej nie ph, a nawozami czyli niewłaściwymi proporcjami pierwiastków, jakie występują w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) @Zielone krainy konieczna jakaś grubsza akcja typu flush (czego się boję bo może prowadzić do plechy i gnicia korzeni) czy wystarczy lać wodę samą i powinno być git? Też zauważyłem coś takiego, że tam pisałeś kiedyś o tym, że od przełączenia na 12/12 do początku flo mija jakieś 7 dni, a ja tutaj zobaczyłem preflowery od momentu przełączenia po jakichś 15 dniach, gdzie sam weg u mnie to było 34-35 dni, jakoś tak Edytowane 28 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach