420Dominik420 297 Napisano 25 Maja 2021 (edytowane) @dantes205 scialem white widow auto 73 dzien jak scialem zaczela kwitnac od 25 dnia cos takiego nie wymagam nie wiadomo jakiego smaku ale takie szybkie suzenie w chuj wplywa na smak bo prawie mnie pociaglo XD a nigdy tak nie mialem po wiaderku Edytowane 25 Maja 2021 przez 420Dominik420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2021 @dantes205 dla znawcow tematu o roznych mozliwosciach lepiej jak smakuje bo wtedy lepiej kopie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Maja 2021 Siemano Wiecie może co jest przyczyną że niektóre liście robią się lekko żółte pH gleby 6 podlana ostatnio bio humusem 40ml na 0.5 l dzień 59 flo 28 mam się tym przejmowac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2021 Ja scinalem okolo 5-8 krzakow na 55 dniu bo wytrzymac za kazdym razem nie mogłem. Teraz razem z farmą detox do ścinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Maja 2021 @MałyTopek ale na 55 dni flo ? czy ogólnie 55 dni bo jak ogólnie 55 dzień to raczej średnio to dojrzałe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2021 @420Dominik420 Już nie chce wracać do tych czasów bo aż ból dupy mam xD... na 55-60 max od kiełka dlatego nick adekwatny bo jeszcze nie udało mi się zebrać dobrego jaranka na przynajmniej 75-80 dniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Maja 2021 @MałyTopek haha ja właśnie dzisaj 3 dzień suszę i mn podkusilo i zaraz wiaderko rozkręcam z buchem👊☘️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2021 @420Dominik420 No ciężka sprawa z tym dlatego jak kiedyś oglądałem że ludzie trzymaja po 3 miesiace nic palac nic nie zrywajac to az sie dziwilem jak wytrzymują. Ale na dzień dzisiejszy już trochę ogarnięta głowa. Z fartem i smacznego i nie ma lepszego uczucia jak wlasny temacik dobry smaczny nie maczany awww @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Maja 2021 @MałyTopek dokładnie ja to nie wytrzymał bym 3 miesiące bez jarania ale zawsze jakiegoś osiadlakhaze się ogarnie hehe. z fartem j dziękuwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Maja 2021 11 minut temu, MałyTopek napisał: No ciężka sprawa z tym dlatego jak kiedyś oglądałem że ludzie trzymaja po 3 miesiace nic palac nic nie zrywajac to az sie dziwilem jak wytrzymują. Ale na dzień dzisiejszy już trochę ogarnięta głowa. to sobie wyobraź że był typ co 10 lat uprawiał i przez ten czas nic nie zerwał bo go interesował tylko hajs 😄 Godzinę temu, 420Dominik420 napisał: Siemano Wiecie może co jest przyczyną że niektóre liście robią się lekko żółte pH gleby 6 podlana ostatnio bio humusem 40ml na 0.5 l dzień 59 flo 28 mam się tym przejmowac ? normalne że na flo żółkną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 26 Maja 2021 2 godziny temu, 420Dominik420 napisał: Siemano Wiecie może co jest przyczyną że niektóre liście robią się lekko żółte pH gleby 6 podlana ostatnio bio humusem 40ml na 0.5 l dzień 59 flo 28 mam się tym przejmowac ? Chyba sie nie leje biohumusa, kiedy kwitna. Jak dobrze pamietam, to masz alga bloom? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Maja 2021 @dantes205 nie mam to co mam jej podać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2021 @420Dominik420 Nie przejmuj się, że dolne liście są wysysane z azotu to naturalne i prawidłowe. Lej coś na bloom, biohumus na kwitnieniu można lać, jak każdy inny nawóz na grow, ale wtedy, gdy jest to naprawdę potrzebne roślinie, a u ciebie taka potrzeba nie zachodzi obecnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Maja 2021 @Zielone krainy ok czyli lać wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2021 @420Dominik420 Możesz samą wodę, a możesz jej czymś delikatnie na bloom kapnąć, ale na razie nie pokazuje niedoborów, jakie by wymagały od ciebie, jakieś koniecznej interwencji, a to, że się od spodu lekko wysysa to akurat normalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) @Zielone krainy spoko jutro moze mi przyjdzie bloom z biobizza to cos jej zapodam tak wyglada dzisiaj no name nie zabaradzo wysysa tego azotu? Edytowane 27 Maja 2021 przez 420Dominik420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2021 @420Dominik420 No wysysa liście od dołu, ale nic złego się nie dzieje. Możesz jej biohumusa zapodać, za nim ci nie przyjdzie nawóz na bloom. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 27 Maja 2021 @Zielone krainyszkoda ze nie ma ósmego szczytu moze zrobic tak jakby fryzjera zeby ten jeden topek wysztrzelil? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Maja 2021 Lekki stres nie zaszkodzi raczej, wiec delikatnie mozesz ogolić ale nie tak jak ja! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2021 @420Dominik420 Ja osobiście na tej uprawie niczego nie ciąłem do 46 dnia na flo, obrałem inną taktykę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach