Gość Napisano 2 Czerwca 2021 @mirecki jakie efekty? I ta nalewke to pic z dystansem? Czy poprostu usiasc z Ziomkami i na taz butle walnac? w ksiazce o Mary trafilem na opis zeby - do gardla-podjezyk, poczekac z 30sek i dopiero mozna walnac. Prawda to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Czerwca 2021 @Riddickosa owszem, klepie dobrze. Ja piłem dosłownie po pół lub 3/4 kieliszka bo klepało lepiej niż po 2 wiadrach z rzędu 😜 nalewke robisz średnio 2 mies, nie susz tematu szybko bo będzie sianem waliło ( mój błąd za pierwszym razem) i polecam jakiś porządny bimberek (żeby był filtrowany kilka razy żeby nie waliło alko). Water curing sb zrób bo szkoda żeby topy oddały chlorofil i resztki nawozów do nalewki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Czerwca 2021 No ja juz tylko sama woda podlewam plus miod 😉 @mirecki 28g na litr czy pol? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Czerwca 2021 @Riddickosa ja dawałem chyba 13/15 na pół l bo miałem taką fajną butelkę więc 28/30 na litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2021 @mirecki a susz bardzo zmielony? moim punktem odniesienia co do trichomow jest zaokraglony Topik w lewym gornym rogu. Dzis juz powoli i jemu pojawia sie zmiana w kolorze wloskow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2021 @Riddickosa rozdrabnialem mniej więcej palcami bo mój młynek robi dosłownie pył 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Czerwca 2021 Wczoraj minal 9ty tydzien. Teraz dostaje samo wode i skracam codzienie o 15min swiatlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2021 Powoli zblizamy sie do konca;-) od dzis juz swiatlo wlaczylo sie na 10h(poczatek pazdziernika) sama woda juz tylko leci od jakiegos czasu. Koledzy farmerzy jak polecacie zrobic koniec? Wylaczyc swiatlo na 2dni bez podlewania i dopiero wziasc sie za wyciaganie z doniczki i suszyc? Czy moze ma ktos jakis inny pomysl? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Czerwca 2021 @Riddickosa normalnie zrób zetnij jak będzie gotowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2021 @Andi normalnie znaczy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Czerwca 2021 @Riddickosa jak dojrzeje to zetnij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2021 Juz jest dojrzala i kopie jak Roberto Carlos 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Czerwca 2021 @Riddickosa ja bym juz leciał ze światłem do samego końca i czekał aż ziemia dobrze oodeschnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwca 2021 Dzis juz chyba pstatni dzien swiatla:) a Topek to ten ktory jest w lewym gornym rogu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Czerwca 2021 @Riddickosa piękna roślina. Napewno będzie smaczna i pachnąca bo widać ze wyssała większość z liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2021 Poszedl Dzis juz do Suszenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Czerwca 2021 99 to szczesliwa liczba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Czerwca 2021 Ale pieknie we no zarzuć blancika haha Ja moja scinam za 3 tygodnie zobaczymy jaki wynik bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 27 Czerwca 2021 22 minuty temu, Riddickosa napisał: 99 to szczesliwa liczba? Czy szczęśliwa to nie wiem, bardziej taka sklepowa jak ceny na półkach😁 ale co do wyniku to dobry wynik. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 27 Czerwca 2021 @Riddickosa krzak był ładny do tego dobry wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach