Gość Napisano 12 Maja 2021 @Piccolo te u gory maja najbardziej. Czym nizej tym mniej tego widac. Lejje ostatnio 2 razy sama wode i raz odzywki w malej ilosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Maja 2021 @Riddickosa co jej dajesz ? Z azotem nie przesadzaj już żeby ci nie spowalniało kwitnienia. Nie chce żeby mój ulubiony krzak się popsuł 🙅🙅🤣. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2021 @Piccolo dodaje tylko Terra Flores 10ml na 5l wody. ale wydaje mi sie ze zapierwszym razem z odzywka przesadzilem i teraz widac tego skutki- dlatego czesciej sama woda podlewam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 12 Maja 2021 Masz mega ładnego planta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Maja 2021 @Riddickosa ja bym już pk boostera jakiegoś podawał. Że dwa razy woda i samo pk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2021 @Piccolo pk13/14 czeka na poniedzialek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Maja 2021 @Riddickosa ja wega mialem 62 dni. Ile obstawiasz im zostalo, bo pk okolo 2 tygodnie przed scinka sie podaje, no 3 tygodnie. Bo kuracja wodna przed kosą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Maja 2021 Ja wylacze swiatlo w okolicach 2go czerwca przy okazji urodzin;-) @WielebnyMerry czyli zostalo jakies 3tygodnie. Wiec zaczne od poniedzialku17go do30 i pozniej woda - chyba ze koloru nie zmienia to bedzie dluzej woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2021 No Koledzy. Rozmawialem z Bogiem albo ja nim zostalem 😉 po suszeniu w kartonie tych z fryzjera mozna powiedziec ze ostatnim razem taki buszek byl w mych plucach przy okazji Koncertu w Hadze(gru2019)jeszcze gdy nic o pandemi w Europie niemowili 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Maja 2021 @Riddickosa ładny krzaczek. Używasz filtra węglowego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! tak ale jest z wentylatorem na zewnatrz bo wydawal mi sie zaduzy a nad boxem bylo miejsce Tu takie zdjecia od zony 😉 z lepszego obiektywu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Maja 2021 @Riddickosa ładne. Jak możesz to weź lampe jeszcze wyżej bo sie liście zawijają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 @Riddickosa nic nie ruszaj dobrze idzie lampa na 30cm @Riddickosa który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram przecież widać ze liście sie zawijają. Czyli maja za mocne światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! w tej fazie nic im nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram skoro wywija liscie to jej szkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 14 Maja 2021 @Riddickosa ładnie wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! @SmerfetkaCannaGram Kolega dobrze mowil, zreszta Ty chyba tez - bo napisalas 30cm a bylo troszeczke nizej. Wiec Kolegi posluchalem i podnioslem lampe bo mialem taka mozliwosc co do dni- to w niedziele skonczy sie 5 badz 6ty tydzien na Flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Maja 2021 Konczy sie 7dmy tydzien. Jeszcze raz w neiedziele podleje pk13/14 i powoli czekam na bursztyn;-) Trichomy prawie wszedzie sa juz mleczne. Wczoraj pare mniejszych dolow podcialem aby sprawdzic tym razem efekty Moze orientuje sie ktos czy jasnienie kolorow lisci ma powod powolnego konca(scinki)/ czy moze przesadzilem z czyms @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 21 Maja 2021 @Riddickosa ładne topki 10 minut temu, Riddickosa napisał: Moze orientuje sie ktos czy jasnienie kolorow lisci ma powod powolnego konca(scinki) Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach