insane93 38 Napisano 14 Lutego 2021 Ok dzięki wielkie za wszystko@Zielone krainy @doominik @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 15 Lutego 2021 @doominik @insane93@insane93 podłącze się tu żeby nie zakładać nowego tematu. Planuję kupic te światełka (Mars Hydro ts600) do boxa 50x50. Sprawdzi sie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 15 Lutego 2021 @Kalafior kupuj, ona jest do max rozmiaru 60x60 także powinna być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 15 Lutego 2021 MARS HYDRO TS 600 LED GROW LIGHT FOR INDOOR PLANTS FULL SPECTRUM 100W 1.5FTX1.5FT 2FTX2FT COVERAGE @Kalafior jest różnica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Lutego 2021 @Kalafior Panel jest ok i na 50/50 będzie na styk. Jest na pewno lepszy niż wszystkie purpurowe. Minus to brak regulacji, ale w tej klasie chyba żaden nie ma. Kup z pewnego źródła i trzymaj rachunek-jest 2 lata gwarancji, a zdarza się, że część ledów przestaje świecić. Jak kupisz bezpośrednio od mars hydro to wymieniają bez mrugnięcia okiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 15 Lutego 2021 @doominik @insane93@insane93 dzieki. A może znajdę cos lepszego w tej cenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 15 Lutego 2021 @Kalafior moze i dostaniesz jeśli chce ci się szukać . Ja kupiłem ta lampe tydzień temu testowałem już pare razy i ci powiem ze te niebiesko czerwone to jest shit a za ta cenę i na taki rozmiar co chcesz to wydaje mi się idealna i chyba nie opłaca się brać lepszej na taka powierzchnie @doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Lutego 2021 @insane93 w tej klasie jest słaby wybór. Migro aray 120W by się tam zmieściło, ale to jest trochę większy wydatek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) On 2/14/2021 at 11:40 PM, Zielone krainy said: @insane93 Najlepszą opcją przy automatach jest moim zdaniem 20/4. Oczywiście 18/6 też może być, a światła nie przełącza się na 12/12, jak przy sezonach. ja przełączyłem automatowi 12/12 może dlatego teraz dłużej dochodzi? Edytowane 15 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lutego 2021 @konopny_janusz No automatów się nie oświetla, jak sezonów, więc zmiana oświetlenia mogła opóźnić proces dojrzewania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach