spoja 68 Napisano 7 Lutego 2021 TS600 2 tydzień BioBizz Grow 2ml/L Troszkę jest opadnięta i ma żółte plamki, ale myślę że to nic poważnego. Szykuje się do lst niby prosty trening ale coś nie wiem jak się do tego zabrać. Temperatury około 18, chciałem żeby zrobiła się fioletowa ale chyba nie da rady :\\\ Jakieś porady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lutego 2021 @spoja tu masz dobry przykład dobrego LST Co do temperatury to musisz ja koniecznie podnieść za niska około 7stC, jaką wilgotność? Nie dawaj na razie nawozów bo ciemne są liście czyli azotu mają pod dostatkiem. Podlewam po całości nie tylko przy roślinę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 7 Lutego 2021 @WielebnyMerry Dobra, dzięki za cenne wskazówki ;)) Wilgotność to 50~60% więc prawidłowo. Na lst jeszcze poczekam z tydzień. Planuję robić SCRoG @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lutego 2021 Prawidłowo?! Chyba dla kwitnienia, podnieś wilgotność do minimum 70% bez spadku Max 85% ten fajnie jak się utrzyma w granicach 27-29/21-23 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Lutego 2021 @spoja Nie podlewasz jej za często? Żeby wyciągnąć ten słynny fiolet, to temperaturę sie obniża pod koniec cyklu. Teraz to powinna mieć z 25-28'C 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Lutego 2021 @spoja temperatura 18 stopni to jest dobra jak lampy wyłączone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 7 Lutego 2021 Dobrze, dzięki wszystkim za porady wezmę je pod uwagę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 8 Lutego 2021 Pamientaj zeby rośliny podlewać wodą o temo 23°C wtedy wchłanialność mikroelementów jest najlepsza ponadto rośliny jie dozndzą zadnego szoku termicznego co spowoduje że bendą lepiej rosły bi na stres bendą mniej narażone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach