fxxx1337 880 Napisano 12 Czerwca 2021 klepie ? ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Czerwca 2021 @WielebnyMerry ważne że masz coś swojego co sam zrobiłeś. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @WielebnyMerry Temperatura suszenia kosmos , ale ten sam problem przede mną. W domu 28 C , jak w takiej temperaturze suszyć? Ja pierniczę czarno to widzę.Tak poza tym to gratulacje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Czerwca 2021 @fxxx1337 mazar na razie próbowany, smak delikatny słodkawy, obecnie jestem na energicznie bombie, chce się coś robić, dużo się myśli i działa. Odpaliłem 2 joint i od 2h jest faza zero loduwy. Jutro spróbuje nieznajomego i opiszę. @Dobry_Człowiek! pozytywne myślenie i logiczne rozwiązania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach