Nyilas 14 Napisano 8 Kwietnia 2021 @Szym Dzięki. Czeka mnie wyjazd do niedzieli także dzisiaj je podlałem i za 2 dni zobaczymy ;_; zrobię rano zdjęcie i ciekawe co się zmieni za 2 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 14 Kwietnia 2021 Z roślinkami wszystko w porządku, poza jedną. To ph czy może być też niedobór? Jutro będę je podlewał i od razu sprawdzę płynem helliga pH, jeśli będzie dobre to podlewać samą wodą czy z czymś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Nyilas nie przypaliłeś ich lampą? coś na kwitnienie można by było dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 14 Kwietnia 2021 Mają do Leda 30 cm, więc chyba to nie to ? Mam top max i bloom, coś dać? @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Nyilas azotu one chyba trochę potrzebuje ale po zdjęciach nie mogę na 100% ocenić, ph też by się przydało sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 Można zdjęcie całej rodliny a nie tylk szczyt ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy Wrzucę dzisiaj w nocy/wieczorem, mam nadzieję że nie mój dzielnicowy pyta, haha. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Nyilas nigdy nie wiadomo 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobra, jestem. Trochę się w sumie z nimi podziało. Mam jakiś rozklekotany telefon, i światło za mocne w pokoju, bo w sumie tak naświetlona jak i w boksie przy jedzie. No ale 1 jest tak jaśniejsza jak na jpg. Kolejność się posypala 2,3 Bruce Banner - jasna no i te liście, nie wiem co z nimi, pH w normie wg PŁYNU HELLIGA 1,4,5 Black Domina - końcówka flo, niedługo jakoś będę ciachał chyba. Także już raczej olać te liscie, sama woda - nie wiem czy słusznie 6- Jack Herer, tu co jej jest? Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Nyilas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Kwietnia 2021 @Nyilas " oświęcim" głodzisz, ale dobrze, że nie dajesz za dużo, bo głodzenie to i tak lepsza opcja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 17 Kwietnia 2021 Dostawała nawozów albo nic albo minimalne dawki, więc spalenie nawozami tu chyba odpada? + Jest jasna, wiem że "zdjęcie całej rośliny" ale albo mam chujowe światło w domu albo aparat, bo dosłownie nic to wam nie da 😕 a nie wystawie krzaka w dzień na słońce żeby zrobić naturalna fotkę więc może ktoś opisem da radę. Ogólnie to jest wysuszone, w palcach się kruszy, roślina nie potrzebowała nawozów bardzo długo, i to jej pierwszy problem z liśćmi. Jakieś diagnozy? Moje trzy tezy 1.przenawożenie, ale no nie ma czym teoretycznie, ona najmniej potrzebowała nawozów i praktycznie ich nie miała ;_; 2. Braki, a jak tak to czego ? 3. Lampa za nisko jak pisał Szym, ale to mars hydro ts 600 30-35 cm od szczytów, a te dolne liście też to mają 😕 No i może wysuszenie, ale to chyba nie tak wygląda ? + Ważę doniczki zawsze przed podlaniem i no nie bardzo im brakuje wody. Co robić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Nyilas piszesz że jest jasna to azotu może też brakować na kwitnieniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Kwietnia 2021 Jaka temperatura i wilgotność w boxie? Nie jest przelana ? Mi to wygląda jakby ona była popalona od światła, bo za blisko trzymasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Nyilas na tym zdjeciu, na ktorym jest ziemia zalana plynem helliga, to wyszedl Ci zielony kolor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 18 Kwietnia 2021 @dantes205 Zielonkawo żòłty @fxxx1337 LED, 35 cm od szczytów. Wyżej nie podniosę 😕 Przelana raczej nie powinna być, ale jeśli jest to jak to zauważyć ? Temperatura 24 Wilgotność 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) @Nyilas wszystkie liście się zawijają czy tylko te górne partie ? Ona jest głodna i to ostro, potasu nie ma już chyba wcale azotu raczej tez nie daj nawóz na kwitnienie ale na spokojnie żeby nie przyblokować czym bardziej wygłodzona cipka to szybciej się obrazić potrafi. Jak będziesz dodawał później cal mag to wymieszaj go z woda jako pierwszy i odczekaj pół godziny zanim dodasz resztę nawozów pozdrawiam i powodzenia Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Dzielnicowy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy Górne ale w sumie leci niżej chyba z dnia na dzień. Bardzo dziękuję za mocne rady 😄 Żałowałem wszystkim nawozów ale tylko ta zrobiła coś takiego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 18 Kwietnia 2021 @Nyilas biedy nie ma zdecydowanie lepiej przyglodzic niż przenawowic to samo tyczy się nawadniania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach