Szym 866 Napisano 9 Marca 2021 54 minuty temu, marihomaniak napisał: co sądzicie o tym, coś chyba wolno to puchnie, tą pierwsze to ile jeszcze trzymać z 2tyg ? tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Marca 2021 @marihomaniak fotki na forum bezpośrednio wrzuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marihomaniak 1 Napisano 9 Marca 2021 @Tester To byku podeślij na pw te linki co tam były, bo już nie mam tych zdjęć, to je pobiorę i wstawię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Marca 2021 @marihomaniak nie dałeś fotki ziomek. Sorry nie widziałem wcześniejszych postów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Marca 2021 @marihomaniak też ich nie mam, wstawia się na forum bo tak to lipa i mogą ginąć potem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marihomaniak 1 Napisano 10 Marca 2021 (edytowane) 1 PANNA 2 PANNA Edytowane 10 Marca 2021 przez marihomaniak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Marca 2021 @marihomaniak potrzymaj do 90 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach