Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @fxxx1337 70% około jest idealnie jak powinienes mieć wilgotność jeśli masz 24-25°C według tabelki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Lutego 2021 Dzień 18 Odrosty zaczynają fajnie rosnąć, robiłbym już LST, ale cały czas jest za nisko moim zdaniem, nie wiem jak uważacie naginać już ją ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Lutego 2021 @fxxx1337 jak się da to naginaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 18 Lutego 2021 @fxxx1337 ja bym jeszcze poczekał az lepiej sie rozwina wyższe odrosty. Od 2 do 4 dni myślę. Bo idzie z dnia na dzien co raz lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Poczekam w takim razie kilka dni jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) @fxxx1337 ja tak tylko podpowiadam bo niewiem kiedy ci to zacznie kwitnąć. Nie mam doswiadczenia z auto. Ale idzie dobrze. I jak chcesz żeby byla dłuższa jak bedziesz leżeć to podnieś lampe jak możesz. Wtedy sie bardziej wyciągnie Edytowane 18 Lutego 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Mam nadzieje, że wtedy kiedy fajnie urośnie xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lutego 2021 (edytowane) Dzień 19 Jakoś się chyba udało ;D Edytowane 19 Lutego 2021 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lutego 2021 @fxxx1337 no niby jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Lutego 2021 Dzien 22... i pewno jeden z ostatnich, bo roślina idzie do kosza raczej. Jedno jest pewne, na pewno nie będę już sadził automatów, pierdole takie coś, że wychodzą same miniaturki przez kilka błędów. Dziś idzie OG Kush fem do wody, fotorelacji nie będzie, nie chce mi sie już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lutego 2021 Może coś z oświetleniem jest nie tak, dziwne ze taka zbita jest aż za bardzo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lutego 2021 jak za nisko oświetlenie to się może zbijać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) @fxxx1337 weź jej nie wyrzucaj 22 dzień jeszcze ma w chuj czasu, może podrośnie i będzie ok. U mnie 22 dzień były takie, ale miałem za mało światła i się wyciągnęły. Teraz dopiero żałuję że ta bardziej zbita poszła do kosza bo nie chciało mi się czekać aż zakwitnie Edytowane 22 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Lutego 2021 @konopny_janusz w chuj czasu ? jakieś 5 dnia vega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lutego 2021 @fxxx1337 mi na kwitnieniu też dużo urosła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2021 @fxxx1337 Ja bym się na twoim miejscu nie poddawał, roślina w miejscu nie stoi, coś zawsze z niej by było. A jak zaczniesz od nowa, nawet z sezonem to nie masz gwarancji, że wszystko nie skończy się tak samo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 22 Lutego 2021 33 minuty temu, konopny_janusz napisał: @fxxx1337 mi na kwitnieniu też dużo urosła Dokladnie, ja juz tez chciałem wyrywać a tu niespodzianka nagle się zebrała i juz zaczyna cieszyć oko, i miejsca.coraz.mniej. będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lutego 2021 @Zielone krainy Przedłużę sobie wega, czego nie zrobię przy automacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lutego 2021 @fxxx1337 No niby tak, ale też mogą się pojawić różne problemy, Jednak rób jak chcesz, twoja szachownica i twoje pionki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach