plant_4_U 44 Napisano 3 Maja 2021 @UKTHC kup w jakims diy albo najtansza lampke z ikei @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Maja 2021 @UKTHC https://onelectro.pl/lampa-wiszaca-tokia-p-r-e27-bialy-czerwony-kanlux-25523 Mam to samo tylko musialem przerobić na wtyczke. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 7 Maja 2021 @niewiemalesiewypowiem hej, widze, ze analizowales temat uv, a mam dylemat z wyborem, mianowicie zarowka, ktora tu wkleil autor ma 30% UVA i 10%UVB, natomiast migro ma w asortymencie swietlowke (niestety troche drozej) 75% UVB i 25% UVA. Dobrze kojarze, ze aby zyskac na plonie i jakosci to wazniejsza jest wartosc UVB, anizeli UVA ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! i jak tam koncowy wynik, testy itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Maja 2021 @WielebnyMerry jeszcze sie suszy. Dopiero 5 dzień. Sa odpowiednie warunki, caly czas 20 stopni i wilgotność miedzy 50 a 60%. Ostatnio przesuszylem w 3 dni mi sie wysuszyło i smak i zapach do dupy. Teraz chce dłużej i pozniej do słoików. Mysle ze jeszcze 3 5 dni i podam wynik. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Maja 2021 Wszystko juz wysuszone trwalo to 8 dni. Critical - 42g Purple Punch - 42g Purple Punch #1 - 50g Purple Punch #2 - 90g Wszystkiego 224g. Parę gieta rozdane jak narazie także było około 230g. Szału nie ma ale są naprawde bardzo dobrze wysuszone. Obecnie leżą w słoikach z saszetkami z wilgocią 55%. Uzyskałem to co chciałem czyli pachnące, suche i pyszne zioło. Narazie z tego co palilem najlepszy dla mnie Critical na ostatnim miejscu ten najbardziej fioletowy Purple Punch. 4 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 11 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! piękne topki! Wynikiem trochę zaskoczony jestem, myślałem że wincyj będzie. A saszetki czemu nie 62% ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Maja 2021 @Totoro dzięki! Tez jestem zaskoczony... spodziewałem się okolo 300g. Ale to nic ja swoje odłożę a znajomi będą mieli mniej palenia 🙂 Znajomy podzielił jedną roślinę na dwa słoiki i w jednej miał 62% a w drugiej 55%. Z tej 55% smak i zapach o wiele lepszy i mniej gryzący niz z tej 62%. Jestem trochę znudzony paleniem z poprzedniej uprawy bo sie wysuszyło w 3 dni i smak i zapach nie jest rewelacyjny. Dlatego teraz stawiam na jakość. A z tego jestem naprawdę zadowolony. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 11 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! W takim wypadku przetestuje to u siebie i kupię dwie różne torebki. Pomimo ze są te torebki to i tak otwieraj słoiki co kilka dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Maja 2021 @Totoro na ile myslisz żeby otwierac i co ile dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 11 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Ja zawsze do słoików wsadzam takie małe okrągłe termometry, które pokazują tez wilgotność i jak wiedzę ze jest np 65-70% to otwieram codziennie, czasami dwa razy dziennie jak pamietam po 15 minut, a jak jest w normie to co te 3 dni też po 15 minut. Po 3/4 tyg to już raz w tygodniu. I zawsze też telepie słoikami żeby trochę „ruszyć” kwiatami w środku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 12 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! zajebiście wyglądają te topy. 230g jest ok jeśli jesteś zadowolony z zioła. Ja wolę żeby zioło było dobrej jakości niż było go dużo i było przeciętne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! wynik ładny, jakies plany na dalsze przygody czy sie urywasz? Gratulacje wytrwałości do samego końca. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Maja 2021 @WielebnyMerry juz mam cos tam na 3 dniu wega. Będą trochę większe to odpale fotorelacje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Robiłeś water curring? fajnie zbite te topki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Maja 2021 @konopny_janusz nie robiłem. Po suszeniu do słoików. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Maja 2021 @Tester można przenieść do udanych zakończonych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 23 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! hej jaka odmiana była dla ciebie najmocniejszą jaką miałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 23 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram ciężko powiedzieć z tej uprawy co do mocy to na pierwszym miejscu critical a na drugim purple punch tylko nie ten najbardziej fioletowy. Z poprzedniej uprwy miałem critical i Kalashnikowa gdzie mocniejszy był Kalashnikowa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 14 Czerwca 2021 @Dobry_Człowiek! hej, i jak tam critical po takim czasie? ile go trzymales na flo, miales sporo bursztynu ? U mnie jest 44 dzien i zalaczylam dopiero uvb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach