Zielony Uczeń 14 Napisano 17 Lutego 2021 Witam, mam zamiar dzisiaj zamówić Pk 13/14, (alga bloom juz mam) coś jeszcze będzie potrzebne, green sensation raczej odpuszczam bo budżet zbyt mały :P @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Lutego 2021 37 minut temu, Zielony Uczeń napisał: Witam, mam zamiar dzisiaj zamówić Pk 13/14, (alga bloom juz mam) coś jeszcze będzie potrzebne, green sensation raczej odpuszczam bo budżet zbyt mały 😛 wystarczy Ci na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 23 Lutego 2021 Witam, roślinka zaczęła mi kwitnąć jakoś tydzień temu, dalej leci w górę, główny szczyt idzie coraz wyżej, i wiem że jak czegoś nie zrobię to przerosnie mi box i przypali się o lampę, jest coś co mogę z nim zrobić aby nie szedł tak w górę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lutego 2021 @Zielony Uczeń Super cropping. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 23 Lutego 2021 @Zielone krainy okej, biorę się za robotę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Lutego 2021 @Zielony Uczeń jak masz niskiego boxa to zobacz sobie moją wcześniejszą fotorelacje jak zrobiłem supercropping. Praktycznie każdy szczyt łamałem na dwa razy żeby uzyskać taką wysokość jaką chciałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Jasne, póki co wczoraj nagiąłem główny szczyt, dzisiaj zabiore się za resztę a teraz biore się za lekturę twojej fotorelki 😃 @Dobry_Człowiek! Przeczytałem sobie całą, pytanko do ciebie, ile tak trzymałeś je złamane na 2 razy i zawinięte tym drutem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Lutego 2021 @Zielony Uczeń do samego końca. Bardzo dobry trening to jest. Łodygi będą o wiele grubsze co wiąże sie z większym plonem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 28 Lutego 2021 Witam, dzień chyba 42 Wczoraj zaobserwowałem żółknięcie liści, bardziej dolnych partii bo górne wyglądają w porządku niżej fotka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 28 Lutego 2021 Ma ktoś pomysł czego jej brakuje, co źle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lutego 2021 azot dawałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 28 Lutego 2021 @Szym Dawałem dawałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lutego 2021 ph czym mierzysz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 28 Lutego 2021 @Szym no właśnie niczym, filtruje wodę dzbankiem, ktoś tam pisał że powinna być ok po tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach