Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2020 U was też za oknem panuje cisza, jak nigdy w sylwestra?:D U mnie słychać, jakieś petardy od czasu do czasu, ale zero głośnej muzyki, zero krzyków , śmiechu , rozmów , ulica zamilkła, a ludzie w domach delektują się w ciszy ostatnim dniem tego roku. Ciekawe czy o dwunastej zrobi się hałas czy nowy rok nadejdzie po cichu?:D Zdrowia i szczęścia w nowym roku bracia i siostry konopne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Grudnia 2020 @Zielone krainy też coś cicho zobaczymy o 00:00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Dobra u mnie sytuacja uległa dużej poprawie, drą mordą na całego wszyscy dookoła. Najpierw rozległy się kobiece piski i krzyki, a potem mężczyźni wydali z siebie gwizdy i gromkie okrzyki, gdy petardy rozświetliły niebo. :D Skubani maskowali się w ciszy i czekali do ostatniej chwili , teraz policja może przychodzić i tak już nic z tym nie zrobi :D Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Stycznia 2021 Ja strzelałem przy Policji. Akurat podjechali i bez spin, 😉 na osiedlu był balet nieziemski ... Było mega. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Stycznia 2021 A u mnie w mieście parę fajerwerk i ludzie tylko przed dom wyszli ale też nie wiele a i 2 już wszędzie w domach ciemno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Stycznia 2021 No to u mnie dali popis. Ludzie wyszli, na balkonach duże domówki 😉 spoko. U mnie też trochę ludu było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Stycznia 2021 U mnie spokój. Jedynie petardy nawalały. Musialam psa przytulać, a po północy zasnęłam. 😅 chcialabym żeby 2021 był tak spokojny jak wczorajsza noc 😁🤞 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 2 Stycznia 2021 Ja już się chyba wybawiłem i szczerzę preferuję chill max we dwójkę, przy piwerku i blancie. U mnie trochę postrzelali. Ca 20 minut i spokój. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach