Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 ~Nie wiesz kim jestem, podaj adres to pogadamy, z nożem po osiedlu biegam...~ Stary, już wiem o Tobie wszystko i nie chcę Cię poznawać nie ze strachu tylko ten czas wolałbym zmarnować leżąc i patrząc w sufit, było by to bardziej emocjonujące ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik kiedys pamietam taki jeden po osiedlu biegal z nozem, a krotka chwile po tym "biegal" w gipsie. trzeba uwazac z czym sie biega;)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Grudnia 2020 @Dawiddi12 Schizofrenia w twojej glowie wielka jest ? A tak na powaznie trafiles na (dla ciebie) niewlasciwe forum, ktorego tematyka nie ma nic wspolnego z twoimi problemami. Tak ze zycze Ci udanych poszukiwan rozczeniowcu. A teraz zabieraj swoje zabawki, i idz sie bawic do swojej piaskownicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu uwielbiam takie teksty w necie jak tamten napisał. Wiesz kurwa kim jestem? Podaj adres to Ci pokażę itp. no kim? Patusem, nikim więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) @Bimbrownik Co ty gadasz, jak on biega z nożem po osiedlu, bo grzyby zbiera, jesień jest , koleś szanuje przyrodę nie wyrywa, ale ucina :D Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 Masz rację, mój błąd. Przepraszam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @Zielone krainy zima jest panocku!! nawet na wiecznie zielonej krainie wczoraj snieg sie pojawil;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu Gdzie tam, u mnie śniegu nie ma, a za to mokro jest i szaro , wietrznie i ponuro, ale dzięki ziołu i tak jest zajebiście :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2020 I po co się z niego jeszcze śmiejecie? Jeżeli jest chory to po kiego grzyba próbujecie się dowartościować? życiowe odpady z was. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 6 Grudnia 2020 @AgaszkaB tez cię kochamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @AgaszkaB Pracujesz na więcej minusów?:D Ta koleś ma porytą banie , czy koniecznie jest chory ? Może po prostu ma namieszane w głowie i to wszystko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 Ale mamy farta ze jest z nami obronca zwierząt. Odrazu czuje sie bezpiecznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2020 21 minutes ago, Urojenie said: @AgaszkaB tez cię kochamy 15 minutes ago, Zielone krainy said: @AgaszkaB Pracujesz na więcej minusów?:D Ta koleś ma porytą banie , czy koniecznie jest chory ? Może po prostu ma namieszane w głowie i to wszystko. 14 minutes ago, Cieniu said: Ale mamy farta ze jest z nami obronca zwierząt. Odrazu czuje sie bezpiecznie. Po prostu po co jeszcze na siłe próbujecie komuś dowalić? Ma problemy ale to nie znaczy, że powinniście zacząć wyzywać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @AgaszkaB Ta nikt nikomu nie dowala, pisane jest w formie żartu, a nie by komuś zrobić krzywdę. Gdzie widzisz wyzwiska ? To forum poza formą informacyjną traktuje, jak miejsce, gdzie można pożartować i pośmiać się. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach