Gość Napisano 5 Grudnia 2020 @Zielone krainy Miło mi że fantazjujesz o sferze erotycznej mojego życia ale Pani perspirant nie jest w moim typie,jak to się mówi: łyżeczką w wiadrze nie zamieszasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @elo420 Ziomek skąd wiesz, może to kobieta twojego życia, nie przesądzaj sprawy, jeszcze będziesz miał z nią dzieci :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 7 Grudnia 2020 @CheMsKuN dzis poniedziałek a panny bez zmian, dolne liście zółkną, pewno temu ze byly caly czas bez dostepu do swiatla Ziemia wydaje sie byc lekko wilgotna, Czemu sie nie podnoszą? Ziemia allmix, wilgotnosc 80% plus minus. Temp. jest problemem bo w nocy czasem jest 15stopni, w dzien 22 Do tej pory nie lałem zadnych nawozow,(nawozy hesi) na weekend chcialem przelączać na flo, nie są za małe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 7 Grudnia 2020 15 stopni to juz dolna granica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Małe listki nowe Ci nie żółkną. Więc jest w miarę. Dolne odpadną. Byle młode były zdrowe. Temperatura jest za mała. Woda wolniej paruje, dlatego dłużej stoi w doniczce i wolniej się podnoszą dziewczyny. Wsadź palec w doniczkę i sprawdź czy jest mokro czy bardzo mokro. I nie myśl o odżywkach tylko myśl o poprawie warunków i stabilizacji dla nich. Teraz to masz temperaturę jaka powinna być mniej więcej w nocy . W dzień potrzebujesz 25-28 . @Bds przepraszam, niechcący oznaczyłem i poprawić nie mogę. Edytowane 7 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Grudnia 2020 ja bym dal juz cos na wega i podbil bym temp. minimum o 5 stopni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 7 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk jest wilgotno. Postaram sie podniesc temp. Jak na miesiąc vega wzrostem są ok? czy za małe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 7 Grudnia 2020 Dwie na prowadzeniu. Jedna się opóźnia. Jest w miarę ok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach