doominik 933 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) @mikosz Ostatnio miałem triple g i one stopniowo ciemniały do końca-jeszcze w połowie były ciemno zielone, jakby miały nadmiar azotu, ale pod koniec były fioletowe i topy i liście. Na UK420 pisali, że niska temperatura w nocy pomaga, ale u mnie nie spadała poniżej 22'C. Przy ścince były piękne fioletowe, ale podczas suszenia czar prysł i są ciemno zielone Edytowane 30 Listopada 2020 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 30 Listopada 2020 @doominik Dzięki. Zobaczymy, może moje też jeszcze złapią koloru. Jakie ci wyszło Triple G? Szukam mocarnej upierdalającej indici, już od jakiegoś czasu myślę o tym strainie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Listopada 2020 @mikosz Jeszcze schnie i nie próbowałem, ale jeśli chodzi o uprawę, to na pewno jest delikatniejsza niż critical-miałem oba w jednym namiocie po 4 krzaki i critical po późnym lollipoppingu bez problemu się pozbiarał i szedł do przodu, a te 3xG się zatrzymał i trochę marny plon z tego wyszedl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 30 Listopada 2020 @doominik A jak pachnie? Masz jakieś zdjęcie topów albo rośliny całej? Daj koniecznie znać jak spróbujesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 @mikosz ho ho ho .... jaka zmiana zdjęcia ? świątecznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Listopada 2020 @mikosz Ogólnie do tego strzyżenia rosły ślicznie, wszystkie równo i miałem nadzieję na spory plon. Topy są mego oszronione, wyglądają prawie jakby pleśniały. Jak będzie dobre palenie to może jeszcze jaz je wysieję, tylko inaczej będę się z nimi obchodził. Topy są jeszcze wilgotne-4 dni w suszarce dopiero, więc palił będę dopiero na Boże Narodzenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) @doominik Czyli akurat wtedy kiedy ja będę zamawiał pestki ? @zielonyjamajczyk Trzeba wprowadzić tutaj trochę świątecznej atmosferki, no nie? ? Edytowane 30 Listopada 2020 przez mikosz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach