Jakdjsji838383 1 Napisano 25 Listopada 2020 Liscie są moce i zginają sie mniej wiecej od polowy, sa coraz bardziej ustawione w dół, przez co to moze być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 25 Listopada 2020 Roslina jest wyciagnieta ale wyglada na zdrową. Tak teraz pomyslalem ze moze lodyzki u samej gory sa za slabe i uginaja sie pod wlasnym ciężarem? I albo mam dejavu albo juz byl temat dzisiaj taki?:P @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 25 Listopada 2020 @Cieniu byl, ale teraz jeszcze bardziej mu opadly, niby wyglada zdrowo ale teraz coraz bardziej juz sie wygięły juz prawie zwisaja prosto w dół i sie martwie troche, i lampe wymienilem to lodygi juz sie nie wyciągają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 25 Listopada 2020 @Jakdjsji838383 wydaje.mi sie ze teoche przereagowujesz. Obserwuj bacznie i daj znac za kilka dni jak ich stan. Malo tego nie wiemy w czym sadzisz, gdzie, czym karmisz I jak czesto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 25 Listopada 2020 @Cieniu okej, jak się nie poprawi to napisze jeszcze raz, Dzieki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @Jakdjsji838383 Na razie poza wyciągnięciem rośliny to nie masz o co się martwić, górne partie się dopiero rozwijają, nic dziwnego, że nie są w pełni rozprostowane. Zobacz na niższe partie liści, jakie się ładnie rozprostowały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 25 Listopada 2020 @Zielone krainy ale dolne partie lisci jak byly mlode to nie opadaly . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @Jakdjsji838383 Ziomek nowe partie liści nigdy od razu nie stoją na baczność, jak starsze liście, bo się dopiero kształtują. Daj im czas, zobaczysz, że liście górne zaraz będą , jak te z niższych partii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 25 Listopada 2020 @Zielone krainy okej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 Ślepy prowadzi ślepego ? Jest wszystko dobrze. Takimi pierdolami się nie przejmuj. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk W czym dostrzegasz ślepotę . Cytat bliski Biblijnemu " Zostawcie ich! To są ślepi przewodnicy ślepych. Lecz jeśli ślepy ślepego prowadzi to obaj w dół wpadną" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Zielone krainy Heh... nie chce mi się z Tobą dyskutować, serio. Tym bardziej na tematy Biblijne, bo raczej powaliłbym Cię tą wiedzą, studiowałem ją kilkanaście lat. Nie do tego forum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Też studiowałem Biblie latami, będzie już 15 rok leciał, jak się w tematy z nią związane zagłębiam, ale nie zakładam nigdy na wstępie, że kogoś przewyższam wiedzą teologiczną. Zapytałem jedynie w czym dostrzegasz ślepotę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Zielone krainy no i ta wiedza na dzień dzisiejszy nic mi nie dała. Więc olać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Może nie umiałeś jej wykorzystać, ale mniejsza z tym, nie to forum. Zdrowia i dużych plonów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach