Cieniu 173 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk moj blad, tam wyzej. Tu np pan dobrze wyjasnia ocb. https://m.youtube.com/watch?v=sudf5xDIhmM @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Cieniu Zanim Polskie psy będą dronami latać to my się zestarzejemy. Ten film jest z 2009 roku. U nas dodatki pies dostaje tak śmieszne do pensji, że tym bardziej na dodatkowy sprzęt nie znajdą funduszy. Mówię Ci, rozmawiałem i na słowo drony to tylko usłyszałem WIELKI żałosny śmiech, i usłyszałem że mnie pojebało. Oczywiście hodowle wielkopowierzchniowe to inna sprawa. Tam jak nawet na zdjęciu widać ostro ktoś gotuje na strychu. Wiadomo outdoor - tutaj mogą się popisać. Mam dwóch ziomeczków którzy już po kilka lat całe piętra mają obstawione pomidorami, jak na razie żadnej wtopy, duży hurt. Ale ja od niego bym nie kupił, a on by mi nie sprzedał. Średnio kilkadziesiąt kg zbierają. W gaciach łażą przy roślinach. I kręcą lody cały czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk wiem byku wiem. Polsza to stan umyslu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach