Mlodyfifi 1 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) Witam roślinka nie rośnie ma już około 2 mieś i nie powinna tak wyglądać ma uvb i uva podlewam i naworze biochumusem dbam by nie miała ani za dużo ani za mało Na dole są te kulki śmieszne i później normalnie ziemia Jakiś czas temu było tak że pies pokopał nosem i lekko nadgryzł listki boczne ale później rosła normalnie i przestała znów ? zdjęcia na parapecie (lepsze światło) Edytowane 25 Listopada 2020 przez Mlodyfifi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi jak nie ma podstawowych warunków zapewnionych to tak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 25 Listopada 2020 2 minuty temu, Szym napisał: @Mlodyfifi jak nie ma podstawowych warunków zapewnionych to tak jest No jak czytałem to ma wszystko co powinna mieć więc nie wiem czego to powód. Skoro roślina rośnie normalnie na dworze to w domu też powinna szczególnie że ma lampy i pilnuje nawadniania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 Ona już przecież @Mlodyfifi gotowa do ścinki. Możesz już suszyć, kręcić i palić. Daj znać później jak klepie. Albo flusha jej zrób, żeby nawozy wypłukać z ziemi. Daj kilka dni i dopiero ścinka. A psem się nie przejmuj, najwyżej sraczki zielonej dostanie, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi 2 miesiace? Niemozliwe! Chyba na wagarach byla;)) Uważam ze ten projekt juz zakończyłeś. Czas na powtorke wiadomosci i do dziela! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi wywal to coś i się nie ośmieszaj, skoro twierdzisz że wszystko ma czego jej trzeba. Z niej już i tak nic nie będzie. Przejzyj tematy na forum podszkol się i wtedy spróbuj jeszcze raz ale z głową i podstawowymi rzeczami żeby roślinę utrzymać na jakim kolwiek poziomie bo to co tam masz to jest poniżej skali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 @Cieniu Ja to bym medal przyznał, toż to sztuka tak spierdolić temat. @Seba691 jak twierdzi że ma wszystko co trzeba to lepiej żeby odpuścił hodowlę, bo szkoda pestek i naszego czasu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 25 Listopada 2020 Dużo światła ma podlewana jest nie jest przelana ostatnio robiłem jej zmianę gleby żeby wypłukać nawozy i dalej nie rośnie ? da się to jakoś odratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi Da się nie powtarzać błędów. Tutaj nie ma co ratować, daj mamie - niech ma dla ozdoby na parapecie. Więc siądź na dupie, odpal komputer, i przeczytaj : https://marihuanaforum.pl/forum/40-indoor/ https://www.interpunkcja.pl/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi Sprawdź ph gleby , miałem rośliny, jakie stanęły w miejscu ze względu na złe ph. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 25 Listopada 2020 @Zielone krainy mam 6,5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 @Zielone krainy Ona już nie ruszy. Nie ma po co tego ciągnąć. Nie ma nawet szans. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2020 Dokładnie skoro ma 2 miesiące nic z tego nie bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi Jak masz 6,5 to jest w porządku. W takim razie, raczej jak mówi @zielonyjamajczyk sprawa wygląda na beznadziejną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) ale jak to roślina fotoperiodyczna to jak by zapewnił odpowiednie warunki i dał ją na wega to coś mogło by z niej być to chyba nie automat więc wegować można Edytowane 25 Listopada 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2020 @Szym Ale czy to ma sens ? Taki rozmiar roślinki to w dobrych warunkach tydzień czasu. Może bardziej się opłaca zacząć od nowa niż bawić się z rośliną, jaka po dwóch miesiącach wygląda , jakby miała tydzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 25 Listopada 2020 Dobrze idzie będę zaglądał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 25 Listopada 2020 38 minut temu, Zielone krainy napisał: @Szym Ale czy to ma sens ? Taki rozmiar roślinki to w dobrych warunkach tydzień czasu. Może bardziej się opłaca zacząć od nowa niż bawić się z rośliną, jaka po dwóch miesiącach wygląda , jakby miała tydzień. Rozmawiałem z jednym ziomkiem co też miał 60 days i mu też stanęła a wychodował już w pizdu tego może partia nie taka czy ki wie co zamówiłem sobie teraz OG Kush Auto zobaczymy co i jak bo mi jedna roślinka rosła w warunkach domowych była słaba ale wyrosła więc teraz z lampami i boxem da radę haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi zanim zaczniesz zadawać jakieś pytania podaj warunki w jakich ta roślina rośnie, jak ma ktoś ci pomoc skoro nie wie czy są prawidłowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2020 @Mlodyfifi powiedz mi jak ty mogłeś ją tak długo trzymać jak ona nie rośnie uv się używa znikomo i to na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach