King_royalm9 1 Napisano 24 Listopada 2020 Siemacie rolnicy ? Oczywiście mój pierwszy indoor. Pestki : 1x Ayahuasca Purple od Barney's Farm 2x White Widow od Bull Feminized Namiot : 60x 60x 160 Lampa HPS 150 Warunki: 26° temp. ~65% wilgotność Panie 2 dzień od kiełka... Trochę się wyciągnęł... Nie wiem czy nie zabardzo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 24 Listopada 2020 Odległość od lampy? Wyciąga się do światła, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 24 Listopada 2020 @King_royalm9 no witaj! Bardzo ciekawa odmiana Ayahuasca Purple . Zawieszam oko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King_royalm9 1 Napisano 24 Listopada 2020 Odległość 40 -45cm. Jak na innych relacjach czytałem że tak wieszacie tak i ja zrobiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 24 Listopada 2020 @King_royalm9 Spróbuj trochę niżej, podłóż rękę na wysokości roślinek i zobacz czy nie są gorąco ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 24 Listopada 2020 @Cieniu @King_royalm9 Też mnie zaciekawiła ta nazwa w tytule więc zajrzałem i będę obserwować, powodzenia ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 24 Listopada 2020 Fajno @King_royalm9 może być ciekawie. Będę zerkał. HPS ok. O ile temperatura jest dobra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King_royalm9 1 Napisano 26 Listopada 2020 Siemandero? 4 dzień... Nie powinny być trochę większe listki? Niby ziemię dałem trochę lepsza niż uniwersalna bo tę stosuje się do sadzonek warzyw... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 26 Listopada 2020 @King_royalm9 lekko wyciągnięte jak na moje oko, a tak to spoko. Nie zabardzo jest miejsce zeby podsypac ziemie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King_royalm9 1 Napisano 26 Listopada 2020 1 minutę temu, Cieniu napisał: @King_royalm9 lekko wyciągnięte jak na moje oko, a tak to spoko. Nie zabardzo jest miejsce zeby podsypac ziemie... No wyciągły się niestety nie przewidziałem tego i nasypałem ziemi po brzegi ? Trudno mądrzejszy o jedno doświadczenie na drugiego boxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @King_royalm9 Ile litrów te doniczki maja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King_royalm9 1 Napisano 26 Listopada 2020 5 minut temu, zielonyjamajczyk napisał: @King_royalm9 Ile litrów te doniczki maja ? Nie patrzyłem ale są tylko na chwilę później przesadze do 11l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @King_royalm9 No to się nie martw że się wyciągnęły. Ja wsadzisz w nowe doniczki to wsadź je głębiej, żeby wystawały z 5 cm i po problemie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King_royalm9 1 Napisano 28 Listopada 2020 Siemanko 6 dzień Jedna z koleżanek na skutek wydłużenia się sama zaczęła trening... ?♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 Ja bym już je przesadził i podsypał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 28 Listopada 2020 Już wczoraj nawet, reszta jutro runie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 28 Listopada 2020 @King_royalm9 i jak tam sytuacja? Trochę za wcześnie na LST ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach