Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2020 @RussianWhajt Zdjąłbym górną warstwę ziemi , gdzie ten grzyb występuje i dosypał świeżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) @edi800 no co 3/4 dni podlewałem, teraz ostatnio 1 grudnia podlewałem, to powiedzmy w niedziele podleję i zmniejszę do 500ml, może się jeszcze coś wyratuje i niewszystko zdechło bo nowe odrosty są zieloniutkie. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 5 Grudnia 2020 Nie podlewaj przez dłuższy czas niech to wyschnie, podlewaj delikatnie jak opadną liście będziesz widział ze chce pic i wtedy, w innym przypadku jest to bez sensu moim zdaniem przy takich małych cipkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 20 dzień Na 99% była przelana bo ostatni raz podlewałem 1 grudnia, a ona nadal lekko wilgotna, myślę że jeszcze 1 dzień i zacznę podlewać, 1 dziewczyna się dobrze odratowała, druga jeszcze walczy z głownym topem. Niedługo będę robił treningi lst znowu z nowych odrostów Grzyb na ziemii z powodu przelania zmniejszył się o 50%, trochę busz się robi trzeba je ponaginać żeby inne strony zajeły Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 8 Grudnia 2020 @RussianWhajt Ona nie ma teraz siły na trening. Ja bym poczekał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk masz rację, tego nie wziąłem pod uwagę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach