zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 @RussianWhajt Znając mnie to pewnie bym już zaczął. Tylko złapał z jednej strony wspomagającym sznurkiem, by następnie z drugiej strony dać ją do gleby. Tam już 3 piętra są jak dobrze widzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Kurde nie za bardzo cię zrozumiałem, Masz na myśli od dołu wspomagającym i potem od środka w drugą stronę tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 Ja bym nie czekał aż wyschnie, gnij już dziś. Nie ma na co czekać 1 grudnia idealnie księżyc w fazie zajebistej. Delikatnie nic jej się nie stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @RussianWhajt czerwone sznurek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Mniej więcej tak. @RussianWhajt Edytowane 1 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Dobra to potem robię pierw swój trening, a potem trening z dziewczynami ?, tylko u mnie jest bardziej zbita w dole i nie wyjdzie tak żeby nie dotykała ziemi prawdopodobnie, ale jeszcze zobaczymy pod wieczór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 @RussianWhajt Nagnij tak by nie dotykała ziemi. Jest to wykonalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 Ja w PC boxie trenowałem to leżała na ziemi nie było innej opcji i było git. Uważałem tylko żeby nie lac za blisko. Ogólnie to ja trochę mocniej naginam niż na tej fotce wyżej, ale jak kto tam lubi ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2020 1 minute ago, Urojenie said: Ja w PC boxie trenowałem to leżała na ziemi nie było innej opcji i było git. Uważałem tylko żeby nie lac za blisko. Ogólnie to ja trochę mocniej naginam niż na tej fotce wyżej, ale jak kto tam lubi ?? w sensie nie lać zbyt blisko żeby nie nie wypłyneła ?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 Liście będę blisko ziemi będę gnić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) @RussianWhajt Nie powinna leżeć na glebie, może to negatywnie wpłynąć na jej żywot. Staraj się by tam była lekka przerwa. A nagięcie musi być adekwatne do możliwości i nie ma co tu się sprzeczać czy cm w dół czy w górę. Przy naginaniu wyczujesz ile możesz ją pochylić. Pamiętaj że ona system korzeniowy nie ma jeszcze za wielki, nie wyrwij ? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Grudnia 2020 @Urojenie widzę, że rozwijasz pasje i dobrze, sztuka w życiu jest bardzo ważnym elementem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @Bimbrownik Czekalem na twoja odpowiedz serio ???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk ja bym ją bardziej do ziemi dała?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @Farmerka me too ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 Można. Chodziło mi bardziej o to jak przywiązać by nie złamać. Byle nie na ziemi, przy ziemi i będzie dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Trening wykonany ? Jak oceniacie robotę, oczywiście nie tą graficzną ? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @RussianWhajt ja bym mocniej przydusił pizde ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 @RussianWhajt nieźle, ale trochę tą główną możesz jeszcze obniżyć, z wyczuciem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) @zielonyjamajczyk @Urojenie Nie da rady panowie, bo liscie będą na glebie Troche obniżyłem drugą, ale już więcej nie pójdzie, zdjęcie też nie oddają dobrego kąta, więc wiecie Przy następnym podlaniu czyli w czwartek/piątek dostanie kawałeczek canna vega powiedzmy z 2/3ml ? ? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach