Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) @RussianWhajt jak roślina jest zielona to nie lej jeszcze nic. Jakie masz nawozy na wega? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) @Farmerka Żadnych ? a co z tymi liściami podwiniętymi? na poczatku popełniałem dużo błedów na pewno ph było lane z 7.5 co pewnie dużo opóźniło dziewczynki Edytowane 28 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 @RussianWhajt to oglądaj ją, ale napewno będziesz potrzebował cos na wega, masz słabą ziemie, niedobory wyjdą wcześniej niż myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Listopada 2020 @RussianWhajt wrzucaj zdjęcia normalnie na forum bo potem mogą zniknąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) @Farmerka Myślisz że warto coś dodać tak sam od siebie, czy czekać i jak wyjdzie niedobór to wtedy dopiero kupić ? na flo chce ten pk 13-14 jak ktoś tu polecił i nie wiem czy coś jeszcze. Chętnie bym jej dał coś do picia oprócz wody bo się boję że padnie bo ta ziemia była słaba ;D@Tester oke Edytowane 28 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 @RussianWhajt warto cos dodac za jakies 2tyg u ciebie, o ile niedobory nie wyjdą szybciej. Jak masz nawoz z canny to mozesz tez dokupić terra vega i flores na kwitnienie, albo bloom. Możesz też kupic trzypak BioBizza grow, bloom, top max( tanie nawozy) i jeszcze stosować te pk 13/14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Listopada 2020 A jakie masz dostępne nawozy ? Co kupiłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk napisal wyżej że tylko pk 13/14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Listopada 2020 @Farmerka przepraszam, moja głową jakoś dziwnie teraz działa ? za dużo nabiłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) @zielonyjamajczyk @farmerka PK 13/14 kupie dopiero na flo i jeszcze coś wybiorę z tego coś napisałaś Może tą canna terra vega i zacznę lać za 1/2tyg a na ten moment leje tylko wodę a mam pod ręką Substral Vital Activ +Fe, ale nie wiem do czego to nawet i czy warto to dawać:D Trochę mnie przytłacza ten temat nawozów ? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 @RussianWhajt nie znam tego substral wiec nie wypowiem się. Może ktoś inny. Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) @Farmerka Uważasz że dobrą decyzją jest kupić tą canna terra vega i lać za 1 tydzien w mniejszych dawkach, nie mówiąc o innych niedoborach I potem na na flo PK13/14 + Plagron bloom Sorry że tak głupio pytam, ale przytłacza mnie ten temat ? a kto pyta ten nie błądzi xD Edytowane 28 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 @RussianWhajt to dobra decyzja, zaczynając od połowy dawki do całej po jakimś czasie, wyjdzie na dobre. Nie każdy poleca mieszanie różnych nawozów ale ja sama mieszam te na flo, wiec jak dla mnie plagron i pk razem tez powinno działać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) @Farmerka No i super razem damy radę ?, pora się zabrać i po uszczelniać boxa, bo jak się zacznie to ... ? A myślisz że zdążę dać jej coś na vega, bo ona pewnie za 1/2tyg to zacznie kwitnieć czy nie? Kurcze i kiedy jej zrobić LST, jak ona taka mała ? ? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 28 Listopada 2020 @RussianWhajt jeszcze spokojnie 2-4tyg zanim zakwitnie, nawozy na wega możesz dawać jeszcze przez chwilę jak roślina zaczyna kwitnąć na spokojnie. Lst robić jak zobaczysz pierwsze odrosty, jeszcze nie czas. ? Daj jej 2tyg, urosnie, spokojnie, nie stresuj się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 na jednej z dwóch dziewczyn pojawiło się lekkie przebarwienia na 2 liściach przy środku, wiecie o co chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 29 Listopada 2020 @RussianWhajt jakiego koloru jest to przebarwienie bo na zdjeciu wyglada jak pozostalosc po wodzie, jest białe coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 29 Listopada 2020 @RussianWhajt lepsze są zdjęcie w naturalnym świetle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 30 minut temu, RussianWhajt napisał: na jednej z dwóch dziewczyn pojawiło się lekkie przebarwienia na 2 liściach przy środku, wiecie o co chodzi Podwija ci liście , masz zbyt nisko lampę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 @Farmerka No taki zielony tylko mocno podjaśniony, tak jakby ktoś mu podkręcił jasność zielonego po prostu, do lekko szarego zamglonego, coś takiego jutro wam zrobie przy świetle dziennym. @vampidrut Może być, trochę podwyższyłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach