Gość Napisano 22 Listopada 2020 Siemanko wszystkim. Z racji tego że święta zbliżają się wielkimi krokami, a nie mam pomysłu na prezent więc może wy macie jakieś ciekawe opcje niezwiązane z Mari. Szukam prezentu dla żony tak do 2000 zł, aczkolwiek mile widziane są wszelkie ciekawe pomysły nie tylko dla kobiet bo może się innym też przyda. Liczę na ciekawe pomysły. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 co byście oczekiwały? @Groovebusters @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 Ja to oczekuje auta od faceta ? Ale wypad do Paryża też będzie spoko.? A tak szczerze, to nie znam twojej żony, tylko ty ją znasz tak dobrze, pomyśl, nie bądź taki leniwy ? wy nigdy nie słuchacie jak wam mówimy co byśmy chcieli, a później jaki prezent kupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 @Farmerka trzymajmy się budżetu a w Paryżu obecnie nie ma co szukać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 Trzymajmy się budżetu? To zaoferuj coś a nie tylko oznaczasz mnie za kazdym razem. Nawet w takich postach co wiedzy mieć nie musisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Farmerka o to chodzi że ja już jej wszystko co wspominała kupiłem i teraz muszę wymyślę coś nietypowego i szukam inspiracji, może ktoś coś fajnego mi podpowie. Telefony smartwatch itd odpada bo już w sumie ma nowe modele, a jak ja podpytuje to mówi że wszystko ma i jej nic nie trzeba i tu się problem pojawia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Może coś kreatywnego wymyśl. Prezent materialny to tylko rzecz przez to mówi, że ma wszystko. Zaskocz ją zabierz gdzieś. Kolacja raczej odpada ? Często zapominamy o takich rzeczach licząc, że drogi prezent załatwi sprawę Edytowane 22 Listopada 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 Po świętach pojedźcie gdzies na dwa dni czy iles w spokojne miejsce sami. Kiedy ostatni raz byliście na takim wypadzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Farmerka@Bimbrownik w sumie wyjazd fajny pomysł tylko czasy kiepskie na te wyjazdy. Chciałem na grodzien hotel na prawdę fajny że spa i już miałem zabuchowany ale się okazało że wszystkie spa odwołane i bez sensu jechać do hotelu żeby tylko tam siedzieć. Ale w sumie może coś innego tylko ciągle ten cholerny wirus. Ostatnio byliśmy w tamtym roku na takim wypadzie bo teraz właśnie nie bardzo jest jak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 Stary kup jej namiot i do tego, jakiś panel i niech ci hoduje zioło, a resztę, jaka zostanie przepij :D Wierze, że pomogłem :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 czym sie zona zajmuje? Albo jakies zainteresowania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Zielone krainy jak w opisie tematu nie związane z paleniem. Żona nie lubi jak sadze @Cieniu no właśnie to czym się interesuje to wszystko ma a jest kierowniczka magazynu więc odnośnie pracy też odpada stąd ten mój problem trzeba trafić w coś czego się nie spodziewa. Zacząłem już o tym myśleć bo temat jest ciężki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 Dla jaj to napisałem. Nie traktuj tego poważnie. Raczej nikt za ciebie nie odgadnie tego czego pragnie twoja żona. Może najlepiej podpytaj żony, co by jej się przydało, lub co jej się podoba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 polecam wszystkim pacjentom, jestem pewien że Twoja żona ją pokocha. taki zestaw przykładowy albo jesli lubi mocne doznania to taki przykład :):) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Szym ja chciałabym, żeby prezent angażował nie tylko mnie, ale też partnera @Seba691 rzeczy materialne są dla mnie nieistotne ja bym chciała iść na strzelnicę, jak żona jest kierowniczką to może ją to nieźle zainteresować może warto byłoby przypomnieć i odtworzyć odświętnie okoliczności, w których się poznaliście? zawsze dobrym pomysłem jest jakaś minimalistyczna, srebrna biżuteria (chyba, że żona woli złoto) co jeszcze by mi pasowało to wyjazd na koncert Waszego ulubionego zespołu, albo na festiwal w Waszej tematyce, tak żebyś i ty się dobrze bawił ja chcialabym np. dowod wpłaty na konto fundacji pomagającej zwierzętom takim jak koty np, ale to ja... pamiętaj, że kobiety kochają biżuterię i drogie perfumy(hilfiger ma fajne zapachy dla kobiet, ważne, żeby nie były one za słodkie, żeby miały jakąś ciekawą nutę np. lawendy, nuty drzewne, orientalne (ja mieszam kilka, ich nigdy za mało!) @Seba691 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Listopada 2020 @Seba691 kup żonie perły. Jak się jej prezent nie spodoba to sam wypijesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach