Kap 0 Napisano 22 Listopada 2020 Cześć dopiero próbuje się zagłębić w te wszystkie tematy związane z uprawa Konopi. Zbudowałem sonie boxa o powierzchni 0.25 jakie wybrać oświetlenie czy na taka mała powierzchnie znajdę jakiś Panel led? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 @Kap panele ledam sprawdź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 Panel CREE 4x CXA2520 możesz np ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kap 0 Napisano 22 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk i ten panel w zupełności mi wystarczy tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 @Kap ten 60W starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Listopada 2020 @Kap Tak, wystarczy. Sam używam mniejszej wersji do sadzonek i jestem pozytywnie zaskoczony. Za tą cenę na pewno nie kupisz nic lepszego. Marki typu mars czy spider to już wielokrotność tej ceny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2020 @Kap Na twoją powierzchnie ten https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) @Kap a ja Ci polecam lampy chińskie enwye cob 100W lub full spectrum 100w, są dużo tańsze niż ledam, ale musisz założyć radiator albo wentylatory, one mają realny pobór 60-70W są na allegro chociaż pewniejszy jest ledam ja mam 4 lampy od enwye i dobrze pod nimi rosną Edytowane 22 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 Fajnie że coraz nas więcej . @Kap wystarczy. Jeśli nie masz planów lekko powiększać i modyfikować to polecisz na tym trochę upraw. Jak będziesz się rozwijał to wykorzystasz już ten boks bądź sprzęt z niego na sadzonki. Więc kasy nie wyrzucisz. Pierwszy grow i tak Ci się zwróci z nawiązką, no może drugi jak w pierwszym będziesz nadopiekuńczy. Z fartem Komponuj wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kap 0 Napisano 22 Listopada 2020 @Zielone krainy będzie potrzebna wentylacja do tych ledow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2020 @Kap Jak sobie wyobrażasz boxa bez wentylacji ? Musi być przepływ powietrza w boxie. Co do temperatury to panel tylko delikatnie podnosi temperaturę w boxie, u mnie o jakieś 1,5 stopnia w stosunku do temperatury, jaka panuje w pokoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kap 0 Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Myślisz ze 2 wiatraki komputerowe powinny starczyć? Zaopatrzyć się tez w wiatrak mieszający? Edytowane 22 Listopada 2020 przez Kap Uczę się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) STOP kurwa. Kliknij tutaj proszę : https://marihuanaforum.pl/forum/41-początkujący/ Tutaj się zagłębiać możesz w temacie. O to prosiłeś. Edytowane 22 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kap 0 Napisano 22 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 @Kap potem pytania będziesz miał rzeczowe, i ułatwisz nam to wszystko. A my wtedy już chętnie podpowiemy ? Podstawy musisz wiedzieć . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach