analymind 0 Napisano 26 Czerwca Witam wszystkich! Kompletuje zestawy pod komfortową uprawę jednego krzaka, będą to głównie sativy. Czy poniższy zestaw jest ok, czy poszukać wyższego wyższego/większego growboxa? Box RoyalRoom Classic C60 60x60x160 Lampa Spider Farmer G1500 150W Wentylacja Spider Farmer 4-Inch Inline Fan Kits 205 CFM with GGS Controller Carbon Filter & Ducting Ventilation System @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiu5455 6 Napisano 26 Czerwca Ja mam 70x70x160 i teraz 3 rośliny mi się mieszczą w 11l donicach, więc na jedną roślinę Twój styknie na luzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
analymind 0 Napisano 26 Czerwca Pytałem pod kątem wysokości, czy 160cm będzie ok dla wysokich odmian sativ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 26 Czerwca @analymind wg mnie za mało, 180 minimum. Jak chcesz filtr itp trzymać w boxie a nie na boxie to bierz 200. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach