Boogie 88 Napisano 13 Września 2023 (edytowane) @grolsch3 Jestem na etapie przemiany w inne funkcjonowanie, pomimo, że na sorze nigdy nie wylądowałem, ale doszedłem do momentu w którym uświadomiłem sobie, że niektóre dolegliwości są ze mną na tyle długo że trzeba coś z tym zrobić. Cisnienie mam raczej niskie, puls tak samo, bo pół życia trenowałem powiedzmy ciężkie cardio 😄 A teraz też nie trenuje od 2 lat. To też mogło wpłynąć. Pojebane to jest 😄 Jest tyle zależności jednych od drugich, że jobla można dostać. Np krzywy zgryz, powodujący ucisk na kanał słuchowy 😄 A lekarze póki co nie powiedzieli mi nic czego bym nie wiedział, dlatego dalej szukam, na własną ręke 😄 Edytowane 13 Września 2023 przez Boogie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Września 2023 7 godzin temu, Boogie napisał: Pojebane to jest 😄 No życie kurwa. Starzejemy się, nie ma co. Najważniejsze że z umiarem i podobno wszystko jest dla ludzi. Z farcikiem i oby jak najmniej skutków ubocznych. 🖐️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Marca Coś nowego https://cloudvapes.com/globe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 12 Czerwca @Lady GreenDzięki temu ustrojstwu palę wbicie na raz😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca (edytowane) @WymiataczMega a jak efekty po takim buszku? I jak to się czyści? Trzeba to w ogóle jakoś czyścić? Mnie przerażają tego typu rzeczy z wodą, juz bongo grawitacyjne mi leży użyte max z 5 razy, nie ma chętnych do czyszczenia tego więc tylko leży i kurz zbiera. 🙂 Edytowane 13 Czerwca przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 13 Czerwca @Lady Green generalnie z wapka muszę sporo przyjąć 😅. Teraz idzie to sprawniej i szybciej haha. Wszystkie takie gadżety czyszczę w alkoholu. Przyjdzie czas czyszczenia to zdam relacje 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca @WymiataczMega jak się ten alkohol nazywa? Bo juz ktoś kiedyś mi pisał ale zapomniałam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Czerwca @Lady Green może izopropylowy? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca @WBB też pytasz czy odpowiadasz? 🙂 Chyba na owy się właśnie kończyło. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 13 Czerwca @wbb @Lady Green dokładnie izopropylowym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca Wygooglałam juz sobie, wszystko się zgadza, dzięki. 👍🏻 A gdzie go kupujecie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Czerwca 4 minuty temu, Lady Green napisał: A gdzie go kupujecie? w sexshopie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca @WBB dzięki, to wstąpie po pracy i tez sobie kupie. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 13 Czerwca @Lady Green z eBaya kupowałem w sprayu plus bańkę do uzupełnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Czerwca @Lady Green nawet w elektronicznym/elektrycznym powinien być... bo to do czyszczenia elektroniki też jest. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca @WBB to w sexshopie jednak tego nie dostanę? 😔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Czerwca @Lady Green a myślałaś, że będzie okazja gadżety przy okazji pooglądać? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca @WBB a tam pooglądać... z pełną siatą pewnie bym wyszła. 😊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Czerwca @Lady Green "stary" w domu na chorobowym to by się przydały 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 13 Czerwca @WBB w sensie ze jemu by się przydały jak ja w pracy jestem? 😉 Nie wnikam co Wy panowie sami w tych domach robicie podczas nieobecności kobiet, grunt aby było czysto jak wracamy i aby smaczny obiadek czekał. 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach