mikosz 123 Napisano 18 Listopada 2020 (edytowane) Próbował ktoś nowych green outów z linii pure? Oglądałem kilka testów i wszyscy chwalą. W necie różne opinie, dlatego pytam tutaj. Sam zamówiłem 4 buteleczki na test, zobaczymy co to przyjdzie ? Edytowane 18 Listopada 2020 przez mikosz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 Na YouTube sporo o tym. Zrobisz testy i dasz nam znać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2020 @mikosz a co to jest i do czego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 18 Listopada 2020 @Seba691 olejek konopny CBD z terpenami który podobno jest „kopliwy” @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2020 @mikosz nie sądzisz ze jakby kopał to by nie był legalny? Jak sprawdzisz jak działa to napisz opinię co i jak bo bardzo mnie zaciekawiłeś. Wygooglowalem to i coś to tanie jak na olejek cbd a w opisie jest ze zawiera śladowe ilości thc cbd itd więc myślę że nie urwie dupy, no ale jak będzie inaczej to chętnie sam zakupie, więc jak przyjdzie to testuj i pisz co i jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 18 Listopada 2020 @Seba691 Klucz do legalności tkwi w zalecanej przez producenta dawce. Według zaleceń z etykiety buteleczka zawiera 20 dawek, w rzeczywistości żeby coś poczuć trzeba minimum połowę na raz wypić a najlepiej to całe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @mikosz Ha ? Mikosz delikatnie żebyś nam nie odleciał... Ale też jestem ciekaw !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2020 @mikosz czyli mało opłacalny interes lepiej Lolka zapalić no ale tak czy siak czekam na recenzje. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 29 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @Seba691 Wrzucam opinię tutaj bo nie opłaca się zakładać wątku. Gęsta, oleista substancja w smaku i zapachu podobna do jakiś leków ziołowych. Trochę odpychające ale do wypicia. Po godzinie od wyzerowania buteleczki czuć rozluźnienie mięśni i spokój na bani. Nie są to jakieś mocne efekty, miałem kiedyś palenie CBD i joint z połowy grama dał bardziej widoczny efekt niż Green Out. Największym rozczarowaniem są dla mnie olejki z dopiskiem „energy” po których trzeba się zastanawiać czy w ogóle już weszło i czy coś się czuje. Spodziewałem się czegoś znacznie więcej. Żałuję, że nie zamówiłem do testu jednego tylko aż cztery. Szkoda kasy, lepiej przygrzać bonio albo skręcić sobie jointa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 @mikosz czyli tak jak myślałem. Dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach