Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @Vampidrut na ebay z uk są w super cenie ?https://m.ebay.pl/itm/Lumatek-ZEUS-Pro-600w-LED-Full-Spectrum-Grow-Light-Hydroponics/254770455503?hash=item3b5180a3cf:g:5i8AAOSwwz1fpU2a A może już lepiej się pokusić o ☝️z przesyłką wyjdzie jakieś 4500 zł chyba się opłaca?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 @Sara W Polsce będzie około 30% drożej. To normalne. Koszta zakupowe + opłaty + marża sklepu. Jak chcesz taniej to tylko ebay. Sprawdź tylko dokładnie koszty dostawy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk ale,aby było 1500zł taniej ???❤ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 @Sara Wiadomka. 1500 zł to już kupisz kolejne zajebiste wyposażenie. Wentyl + filtr i inne graty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Wiadomo 600 pro to już klasa sama w sobie , ale to już raczej pod 150x150 , chyba że na taki namiot przejdziesz. Najtańsza opcja to mieć znajomego zaufanego w UK . Ja tak robie , kupują na mój adres , a potem ja odsyłam DPD do PL , koszt 70-80pln ze śledzeniem i ubezpieczeniem , 3-4 dni i jest w PL , bo wysyłki do UK są free z eBay . Tu masz taniej - https://www.ebay.co.uk/itm/LUMATEK-ZEUS-PRO-600W-PRO-LED-GROW-LIGHT-HYDROPONICS-QUANTUM-/393019620238?_trksid=p2349624.m46890.l49292 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @Vampidrut chyba wolę trochę dopłacić i już nie ryzykować z tą ceną bo akurat ten co tutaj mamy to już cenowo jest podejrzany...?nigdy nie wiadomo ??ale dzięki dzięki ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 Nie ma opcji na wały płacąc PayPal , zawsze jak cos nie tak Paypal kase zwraca i już potem sam sciga sprzedawce . Ale nie namawiam oczywiscie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @Vampidrut już zamówiony ?dzięki wszystkim ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Listopada 2020 @Sara Na pewno będziesz zadowolony. cena na ebay to normalna cena. My za wersje 465W płaciliśmy około 3300pln. Sklepy potrafią nawet wysyłać z uk za granice jeszcze z zerowym VAT i wtedy za cenę 465W mamy 600W 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 17 Listopada 2020 @doominik po przeliczeniu wyszło razem z przesyłką 4600 zł ?jeatem zadowolona ??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach