Sara 6 Napisano 15 Listopada 2020 @Vampidrut w sedno ?????? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2020 @Sara jak już zakupisz lampę i inne potrzebne rzeczy to załóż tutaj fotorelację koniecznie ? witamy na forum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 15 Listopada 2020 @Vampidrut pod jakimi lampami ty działasz tak z ciekawości?.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2020 Teraz, Farmerka napisał: @Vampidrut pod jakimi lampami ty działasz tak z ciekawości?.? Lumatek Attis 300W - 100x100x180 docelowy namiot. SF- 1000 - 60x60x160 - inkubator , wczesny weg. @Farmerka na szafie pudełko by nie było że ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 15 Listopada 2020 Lumatek Zeus 465W Compact pro ?chyba się zdecyduję na ten panel.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Listopada 2020 @Sara Brałem go pod uwagę polecając Ci leda , ale jest dużo droższy od podstawowej wersji , a Ty widziałem tam nad SF-4000 się rozglądałaś , to poleciłem Ci podstawowy model , który i tak z SF-4000 wygrywa w przedbiegach. Pro oczywiście jest trochę bardziej wydajny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 15 Listopada 2020 @Vampidrut dzięki za dobrą radę , nic lepszego raczej do takiego boxa nie potrzebuję :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Listopada 2020 6 hours ago, Vampidrut said: Lumatek Zeus 465W Compact LED Full Spectrum Potwierdzam-mam 2 takie w wersji pro i robią robotę. Na powierzchnię 12/12 można jeszcze da np. 2x migro aray 240W-mam 3 takie w namiocie 100/200 i roślinkom się podoba. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 Lumatek Zeus 465W Compact pro Marzenie ? i pod względem powierzchni (bajeczna by była) i wydajności. Dobry i mądry wybór. Witaj na forum. I nie zapomnij o fotorelacji jak już niektórzy zaznaczyli ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 16 Listopada 2020 Elegancko ??myślę, że mamy już panel możliwie najlepszy na tą powierzchnię za możliwie najlepszą cenę ??będę miła jeszcze pytanie a propo boxa, ale nie chcę tutaj robić bałaganu, a więc gdzie mogę zapytać?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Listopada 2020 @Sara w dziale indoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 16 Listopada 2020 Gdzie zamówić, aby było najszybszej i najbezpieczniej??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Sara pojechać do growshopu. Ja tam nic nie kupuje przez neta. Chyba że na słupa jak masz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk w growshopach też kamerki wokół @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2020 Nie znam nikogo kto by się wyebał z uprawą w domu tylko dla tego że kupił osprzęt przez net , ale za to znam kupe ludzi którzy się wyebali , bo zaczeli się chwalić na prawo i lewo. Grunt to siedzieć cicho i nikomu nic nie mówić , a nikt nie zapuka do drzwi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 16 Listopada 2020 Hahahaha ??no tak jasna sprawa ? @zielonyjamajczyk nie wiem czy to ,aby napewno dobry pomysł ??? https://www.ledgrowshop.pl czy ktoś?? Coś???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Listopada 2020 Bez przesady, sprzęt to sprzęt. Ludzie w namiotach warzywa też uprawiają. Na amozon jest opcja żeby przyszło w opakowaniu z Amazon zamiast z logiem producenta. Tak jak pisał @Vampidrut grunt to się nie chwalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sara 6 Napisano 16 Listopada 2020 Na amazon kosztuje prawie tysiąc e a na tej stronie prawie 8 stówek ?hmmm??ile za ten panel trzeba dać??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) W UK w granicach 700f , plus , minus 50 , w innych krajach , nie mam wiedzy. Edytowane 16 Listopada 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 W moim growshopie nie ma kamer. Poza tym nawet jak są, to wszedłem w masce, kupiłem sprzęt. Zapłaciłem gotówką i wychodzę. I co od tamtej pory mam mieć ogon za sobą ? Najważniejsze to się nie chwalić, to raczej oczywiste. Uważam że zamawianie przez neta jest nie dla mnie, mam tyle growshopów dookoła że nie widzę sensu. Ale rozumiem gdy ktoś takowych nie ma blisko. Kupisz lampę, potem inne akcesoria - tam wszędzie udostępniasz w necie swoje dane. Jeszcze pestki później. Dla mnie ostrożności nigdy nie za dużo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach