Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @fxxx1337 Kolor ładny, ale szkoda, że nie jest większy. Do cierpliwych nie należysz skoro już go uchlastałeś :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy Kolor piękny, no ale moje głupie błędny tak spowodowały, a szkoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @fxxx1337 Na następny raz będzie lepiej, ale tego, co ściąłeś nie susz na szybko, bo choć nie ma tego dużo to przynajmniej zajaraj go dobrze i powoli wysuszonego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy Wyobraź sobie, że przez 1.5 miesiąca, wiesz, że nie będzie z tego więcej jak 3g a i tak to ciągniesz bo fajny kolor i szkoda dziewczynki XD to trzeba mieć dopiero cierpliwość xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @fxxx1337 No może coś w tym jest, co piszesz. Owszem 1,5 miesiąca czekania dla zdobycia 3 gramów to trochę niewymierny interes, ale zawsze to, jakaś przygoda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Stycznia 2021 Założyłem nową fotorelacje już na nową pannę, teraz powinna być normalnych rozmiarów ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Denerwujące jest to czekanie, niektóre automaty w opisie widziałem że niby 60 dni są gotowe. A realnie jeszcze miesiąc.. Teraz rozumiem dlaczego ludzie robia większe uprawy, następnym razem postaram się 2 rośliny zmieścić w 0,16m2. Może 3 się uda hehe Gorzej jeżeli po tych 90 dniach i suszeniu 4-5 dni, żaden topek mnie nie klepnie. Może mam wrodzoną jakąś pojebanie dużą tolerancję na thc a o tym nie wiem Edytowane 27 Stycznia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz Kwestia warunków uprawy, przy optymalnych byłoby tyle ile deklaruje producent, ale przy odbiegających od optymalnych czas się wydłuża. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy widziałem fotorelacje w gotowych growboxach gdzie ludzie mieli zajebiste Ledy a i tak uprawa automatu wychodziła koło 70-80 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz Nie same ledy przesądzają o rezultatach. One to bardzo ważny, ale tylko jeden z istotnych czynników, jakie wspólnie decydują o końcowym efekcie. Po za tym nie każdy automat dochodzi tak samo szybko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy w ogóle dalej myślę o tej wyrzuconej roślince, dlaczego nie kwitła mimo przełączenia na 12/12 od 6 dni. Ale mimo to spróbuję z sezonowkami niebawem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) @konopny_janusz Teraz można gdybać, ale niezbyt jest nad czym skoro poszła do śmieci. Ja za 13 dni kończę przygodę z sezonami i uznaje ją już dzisiaj za udaną. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Stycznia 2021 Wynik: 2.2g O efektach dam znać pewno za tydzień około. Pozdr. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Lutego 2021 @fxxx1337 i jak tam efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @konopny_janusz Jutro będę palił dopiero, więc dam znać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 To ile tego wyszło, z 2-3g? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @WielebnyMerry 2.2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Lutego 2021 @fxxx1337 Nie dużo, ale za to fajnie wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @Zielone krainy no wygląd kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Lutego 2021 @fxxx1337 Szkoda tylko, że trzeba było czekać dwa miesiące, a spalenie tego zajmie pewnie 1-2 dni. Lepiej by było, jakby uprawa trwała 2 dni, a potem można byłoby mieć z niej palenia na 2 miesiące :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach