ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 Witam serdecznie. Mija jakoś 10 dni od włożenia lasek do boxu. Mają od ziemi jakoś 5 do 6 cm. Czy to dobry wzrost. Czy dobra temp i wilgotność? Od kiedy muszę zacząć dodawać do wody nawóz na wzrost.? Ziemia Terra Plus. Robię to pierwszy raz w życiu. Proszę o odpowiedzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Listopada 2020 Zdjęcia bez dyskoteki temperature mozesz troche zniżyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 @fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Listopada 2020 mają wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 @fxxx1337 tak. Ziemia wilgotna. Podlewałem codziennie. Zegar chodzi od 22 do 16.do 22.00 pauza. Kiedy podlewać? W dniu 25/10/2020 o 15:11, zielonyjamajczyk napisał: Mieszać można od początku w zasadzie. Ja włączyłem jak mała trochę podrosła, wzmacnia to łodygi od początku. Ale też podbija gorące powietrze do góry i wspomaga wymianę. Co do CO2 nie wiem. Ja w ogóle nie korzystałem z tego. Koledzy może podpowiedzą. 20 minut temu, fxxx1337 napisał: Zdjęcia bez dyskoteki temperature mozesz troche zniżyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 Od mokrego do suchego. Trzeba obserwować jak pije, co 2-3 dni możesz po całości już podlewać. Możesz też zważyć doniczkę by mieć odwołanie. Ja podlewam swoje wieczorem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 A jak to wygląda ze wzrostem? Czy rosną normalnie czy powoli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Listopada 2020 Rosnal normalnie, nie sa to moze rekordzistki bo widzialem i mialem juz krzaki ktore naprawde zapierdalaly juz od pestki. Ale nie sa tez jakies wybitnie male, tak jak juz pisalem , normalne krzaczki. Nie stosowalem nigdy Terra Plus ale z opisu wynika ze jest to to samo co BioBizz Allmix czy powiedzmy Plagron Royalmix, czyli medium z nawozem na pierwsze 4 do 6 tyg. Krotko mowiac , nie dokarmiaj jeszcze krzakow bo spierdolisz spobie cale grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 5 Listopada 2020 @ArturS70 Rosną w zdrowym tempie. Warunki też dobre - temperatura super, wilgotność jak jesteś w stanie to podnieś do 80%, ale tak jak teraz tez jest bardzo dobrze. Na jednym zdjęciu ziemia wygląda na suchą, podlewaj po całej powierzchni doniczki równomiernie wodą z wyregulowanym pH. Jeśli chcesz nawozić to bardzo delikatnie, 1/3 - 1/4 zalecanej dawki będzie ok i to też nie przy każdym podlewaniu tylko co 2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 Dziękuję za odpowiedź. WszystmimA jak to wygląda ze wzrostem? Czy rosną normalnie czy powoli Dziękuję za odpowiedź wszysykim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 5 Listopada 2020 @ArturS70 Tak jak napisałem wyżej, jest git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach