Cieniu 173 Napisano 20 Grudnia 2020 updejcik. wszystko zdrowo rośnie, zadowolony - patrzę - aż mnie zamurowało - czy moje panny hermią? wtf? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Grudnia 2020 @Cieniu raczej nie, nie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 21 Grudnia 2020 @Tester zobaczylem takie małe sakiewki zakończone włoskami az musialem sie upewnic. w sumie w kilku miejscach na 3 pannach widzialem takie o: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Grudnia 2020 @Cieniu to nie jajca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 21 Grudnia 2020 @Cieniu Cieniu spokojnie 😄 to nie herma, nie kutasy. Normalna sprawa. Pięknie u Ciebie to idzie. Zdrowiutkie i zieloniutkie. Teraz tylko proszę Cię, nie dojeb jej nic, bo będę płakał 😄 Powodzenia, naprawdę super jest !! Miły widoczek z poniedziałkowego poranku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 21 Grudnia 2020 @Tester @zielonyjamajczyk dzieki panowie, doceniam. Staram się bardzo zeby wszystko grało, chyba bym się popłakał jak transik by sie zrobil hehe. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 23 Grudnia 2020 Skorzystałem z okazji i trzasnąć parę fotek zechciałem, dla fantazji:)) 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Grudnia 2020 @Cieniu jak z katalogu 🙂 myślę że i Ty i ja z Marsa jesteśmy zadowoleni 😉 Będzie palenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 23 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk oczywiście że zadowolony, świetna lampa w tym przedziale cenowym. Przedewszystkim nie wydaje żadnych dźwięków! Dodatkowo naogladalem sie filmow jakie plony mozna na tej lampie zebrac sie podkrecilem jak szczerbaty na suchary, z pewnoscia moge polecic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merrymerry86 4 Napisano 23 Grudnia 2020 Ojej, jak pięknie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Grudnia 2020 @Cieniu tak jest cichy. Tak, można być z niego zadowolonym. Ja też jestem. Bez porównania do hpsa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 23 Grudnia 2020 Zapmnialem dodac ze nowa zupa ma ec az 2.4, Wczesniejsza miala 2.2 I było super teraz dodalem wiecej akceleratora i trochę pk- jesli beda oznaki przenawożenia to dolejemy czystej. Z tego co czytałem og kush lubi dobrze pojesc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Grudnia 2020 @Cieniu lubi lubi. Też czytałem, myślę że kiedyś pojawi się u mnie. Ale teraz obserwuj. Ja raz przyblokowałem przez PK. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Grudnia 2020 11 hours ago, Cieniu said: Zapmnialem dodac ze nowa zupa ma ec az 2.4, Wczesniejsza miala 2.2 I było super teraz dodalem wiecej akceleratora i trochę pk- jesli beda oznaki przenawożenia to dolejemy czystej. Z tego co czytałem og kush lubi dobrze pojesc. Ja teraz robię tak, że najpierw daje silicon (tak podpowiadają mi goście z uk420), potem dodatki i bazą ustalam EC do max 1.5-mam osuszacz w namiocie i krzaki piją sporo wody i EC mi rośnie z czasem. Staram się nie przekraczać 1.8. Za duża ilość nawozów może blokować rozwój roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 23 Grudnia 2020 @doominik w tym grow silicon dodawalem tylko przy regulacji ph, czyli praktycznie wcale. Ja na kranowie mam 0.4 ec wiec jak to odejmę moze 2.0 przejdzie. W każdym bądź razie puki co obserwuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) @doominik @zielonyjamajczyk siema. Chcialem tylko powiedziec ze panny wypily wszystko ze smakiem, przy czym ph jak ustawilem 5.8 takie zostalo prawie do konca. Na jednym krzaku na dwoch lisciach małe plamki wyskoczyly ale wyglądają jak niedobor niz popalenie. Wrzuce zdjecia pozniej, chcialem tylko to powiedzieć:)) Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Cieniu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Grudnia 2020 @Cieniu ciesze się przyjacielu że dobrze idzie. Czekam na zdjęcia. Pozdro Mordko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Dopiero teraz miałem dostep zeby zrobic zdjecie. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Cieniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 28 Grudnia 2020 Jak myślisz od czego te plamy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Grudnia 2020 Sprawdzaj czy postępuje. Jeśli nie to bym się nie przejmował. To albo przenawożenie albo niedobór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach