doominik 933 Napisano 24 Października 2020 @mikosz Ja mam krzaki w hydro i ta woda leci po prostu do zbiornika z zupa dla roślinek. Jest to praktycznie woda destylowana, więc nie wpływa na pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 24 Października 2020 @doominik Tak myślałem właśnie, że u ciebie to leci w obieg. No cóż, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Dzięki za pomoc jeszcze raz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aro-1993 0 Napisano 22 Grudnia 2023 Hej, ja polecam Fersk Torr 20. Dobry osuszacz, z dużą efektywnością i funkcją oczyszczania powietrza. Ostatnio trafiłem też na stronę, na której jest ranking urządzeń i są ustawione pod kątem opłacalności. Także polecam: https://nachlodno.pl/osuszacze-powietrza-ranking/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 24 Grudnia 2023 @Aro-1993 jak masz gdzie odprowadzić wężyk ,jaki duży box @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach